Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Jamaika / Rantaloma
Rytmien ja rantojen Jamaika on kiehtova kohde suomalaiselle vierailijalle. Pääasialliset vierailun kohteet ovat Negril, Ocho Rios ja Montego Bay, jotka kaikki tarjoavat kansanvälisen tason majoituksia ja palveluja upeiden rantojen lisäksi.

Mutta Jamaika on paljon muutakin kun vain rantoja. Vieraile pääkaupungissa Kingstonissa ja muissa rantakaupungeissa, patikoi viidakossa, kokeile koskenlaskua, tee kiertomatkoja ympäri saarta, golfaile, vieraile rommitehtailla, tutustu iloisiin jamaikalaisiin. Vaihtoehtoja on loputtomiin, joten loma Jamaikalla ei takuulla pitkästytä.

Jamaika
Suuresta koostan ja kehittyneestä turismistaan huolimatta, Jamaika on suomalaisittain aika tuntematon lomakohde Karibialla. Lähellä sijaitseva Dominikaaninen tasavalta on vienyt huomion kiitos edullisten seuramatkojen.

Jamaikalla on kuitenkin erinomaisen paljon tarjottavaa suomalaiselle turistille. Aurinkoinen ilmasto, pitkät upeat rannat, kiehtova luonto, hyvin kehittyneet turistipalvelut ja eksoottinen karibialainen ilmapiiri ovat omiaan houkuttelemaan turisteja yhä uudelleen Jamaikalle.

Jamaikalla turismi keskittyy pääasiassa kolmeen paikkaan: pohjoisella rannalla Montego Bay ja Ochos Rios sekä lännessä Nergil. Kukin kohde tarjoaa hieman erilaisen ilmapiirin ja palvelutarjonnan. Alunperin 60-luvun hippien suosima Negril on näistä idyllisin ja rauhallisin lomakohde kun taas Montego Bay ja Ocho Rios ovat hieman vilkkaampia omalla kaupungilla rantojen kupeessa.

Jamaikan sosiaaliset ongelmat ovat välillä olleet keskustelun aiheena, mutta koska lomailu tapahtuu edellä mainittujen turvallisten resort -alueiden puitteissa ja ongelmat keskittyvät lähinnä pääkaupunkiin Kingstoniin, lomailu Jamaikalla on täysin turvallista. Tämän osoittaa myös Jamaikan jatkuva suosio lomakohteena.

Jamaika onkin siten erinomainen valinta myös suomalaiselle matkaajalle, joka haluaa kokea karibialaisen eksotiikan yhdistettynä upeisiin rantoihin.

Lisää Jamaikaista
Jamaika kartalla
Matkapaketit Jamaikalle
Mr Travelin matkapaketit Jamaikalle sisältävät mm. meno-paluu -lennot valitsemaasi rantakohteeseen (Negril, Montego Bay, Ocho Rios), majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yleensä all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2200-2800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Jamaikalle. 10-12 päivää on sopiva valinta jos haluat ottaa osaa myös kiertoajeluihin ja retkiin rantakohteiden ulkopuolella.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.