Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Khao Lak / Rantaloma
Khao Lak nousi ihmisten suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2004 tuhoisan tsunamin myötä. Khao Lak on kuitenkin toipunut täysin ja palvelee lomailevia turisteja, jotka haluavat kokea pitkät ja upeat hiekkarannat Andamanin meren äärellä.

Läheinen sijainti Phuketiin sekä viereinen kansallispuisto tekee Khao Lakista oivan lomailukohteen.

Khao Lak
Khao Lak on Andamanin meren äärellä oleva, peräti 25 km pitkä rantakaistale lounaisessa Thaimaassa noin 100 km pohjoiseen suositusta Phuketin rantakohteesta. Vuoden 2004 tuhoisan tsunamin jälkeen, Khao Lak on toipunut täysin ja on jälleen palannut suosituksi turistikohteeksi.

Rantalomailijat ovat Khao Lakin ilmeinen kohderyhmä. Rannat ovatkin todella pitkiä ja upeita muttei suinkaan ruuhkaisia kuten monessa muussa Thaimaan rantakohteessa. Mannerkohteena, Khao Lakista on myös mahdollista tehdä retkiä vaikkapa vuoriston luonnonpuistoihin missä lukuisat vesiputoukset lumoavat vierailijoita. Phang Nganin lahti taas viehättää mahavilla merestä nousevilla kalkkikivimuodostelmillaan.

Khao Lak on myös oiva paikka lähteä retkelle n. 50 km rannasta sijaitseville Similianin ja Surinin saarille, joiden sukellus- ja snorklausvedet sanotaan olevan Aasian parhaimpia. Arkkitehtuurista kiinnostuneet kannattavat vierailla Takuapan vanhassa kaupungissa ostoksilla.

Khao Lak tarjoaakin näin paljon mahdollisuuksia matkailijoille täyttää lomapäivät mukavilla elämyksillä.

Yhdistelmät
Yhdistä Khao Lakin rantalomaan muutaman päivän kaupunkilomaan Bangkokissa.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Khao Lakista
Khao Lak kartalla
Matkapaketit Khao Lakiin
Mr Travelin matkapaketit Khao Lakille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Phuketiin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset kuljetukset Phuketin lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1500-2400 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Khao Lakiin.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.