Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Koh Lanta / Rantaloma
Koh Lantan saaristo on tuntemattomampi helmi Andamaanien meressä tehden siitä rauhallista lomaa kaipaavan toivepaikan.

Koh Lantalla ei ole neonvaloja, baarikeskittymiä tai pikaruokaketjuja. Tämä eteläinen luonnonkaunis saaristo koostuu yli 50 saaresta ja asukkaita sillä on yhteensä vain noin 20 000.

Suurimmat saaret ovat Koh Lanta Yai ja Koh Lanta Noi. Näistä turistien suosima on Koh Lanta Yai, jossa sijaitsevat myös saariston upeimmat rannat.

Koh Lanta
Koh Lantalla on tarjota 13 toinen toistaan upeampaa rantaa, joista pohjoisimmat Klong Dao (noin 3 km pitkä) ja Pra Ae Long Beach (noin 5 km pitkä) ovat monen mielestä ne parhaimmat. Molemmat ovat vaaleahiekkaisia, loivasti syveneviä sekä leveitä rantoja, joka tekee uimisesta mukavempaa. Täältä löytyy myös paljon eritasoisia hotelleja ja useita paikallisravintoloita. Iltaisin ravintolat kattavat pöytänsä rannalle ja ulos tuodaan nähtäville kalastajien sen päivän saalis. Nautinto on lähteä iltakävelylle rannalle ilman kenkiä, istahtaa rantatuoliin aperitiiville ja samalla kuunnella aaltojen kohinaa.

Rannalla sijaitsevien illallispaikkojen runsas määrä saattaa aiheuttaa valinnan vaikeuksia, mutta yhteistä paikallisravintoloille on se, että ne eivät vaadi vierailtaan kenkiä.

Sukeltajille saarelta löytyvät maailman kymmenen parhaan sukelluspaikan joukkoon lukeutuva sisaruskivimuodostelma Hin Daeng ja Hin Muang (Punainen ja Violetti kivi). Nämä muodostelmat ovat 40 - 70 metriä syviä ja tarjoavat häkellyttävän paljon nähtävää punaisesta korallista, kummituspiippukaloihin ja merihevosiin.

Saaren rentouttavasta ilmapiiristä ja luonnonkauneudesta voi nauttia esimerkiksi vaeltaen, mutta paljon aktiviteetteja lomaltaan hakevan kannattanee hakeutua muille Thaimaan saarille. Saarelta ei löydy myöskään muille Thaimaan kohteille yleisiä golfkenttiä.

Lisää Koh Lantasta
Koh Lanta kartalla
Matkapaketit Koh Lantalle
Mr Travelin matkapaketit Koh Lantalle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Krabille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset kuljetukset Krabin lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1500-2000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Koh Lantalle.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä rantanäkymään.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.