Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Koh Samui / Rantaloma
Koh Samui on Thaimaan suosituimpia ja tunnetuimpia rantakohteita. Eikä ihme, onhan siellä jo 70-luvulta saakka ollut turismia. Ensin paikalle tulivat reppumatkailijat ja myöhemmin Koh Samuista kehittyi varsinainen lomaparatiisi laajalla palveluvalikoimalla.

Koh Samui tarjoaa kaikkea upeista yöelämästä viidakkopatikointiin, joten tekemistä riittää koko loman ajaksi.

Koh Samui
Koh Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari Phuketin ja Koh Changin jälkeen. Samui on kooltaan vain 247 neliökilometriä ja asukkaitakin on vain noin 45 000. Tämä 70-luvun reppumatkailijoiden suosikki on kuitenkin kasvanut kansainväliseksi ja korkeatasoiseksi lomasaareksi.

Rantoja saarelta löytyy joka lähtöön; pisin ja kuuluisin on 7 kilometriä pitkä Chawengin ranta. Saaren eteläosassa sijaitsee rauhallisempi ja paikallisempi Lamain ranta ja pohjoisessa Mae Namin, Big Buddhan ja Bo Phutin rannat. Samuin ympäristöstä löytyy myös noin 60 pienempää saarta, joista tunnetuimmat ovat Koh Phangan, Angthong-saaret, Koh Nang Yuan sekä sukeltajien suosikki Koh Tao.

Aktiviteetteja saarelta löytyy vesiurheilusta golfiin. Thaimaan kuuluisa yöelämä kukoistaa myös Samuilla, mutta pienemmässä mittakaavassa kuin esimerkiksi Pattayalla tai Phuketissa. Jokakuukautiset "full-moon-partyt" vietetään naapurisaarella Koh Phanganilla.

Jos haaveenasi siintää matka paratiisirannoille kauaksi vilinästä, yökerhoista ja "pakollisista" nähtävyyksistä, voi Koh Samui hyvinkin olla valintasi. Toki tältäkin saarelta löytyy nähtävää ja koettavaa, mutta omimmillaan saari on rentoutumista hyvässä seurassa hakevalle. Nähtävyyksistä tunnetuin on Big Buddhan patsas. Wat Kiri Wongkaramissa ja Wat Khun Aramissa voi taas käydä tutustumassa muumioituihin munkkeihin.

Koh Samuin etuna on myös läheisyys Bangkokiin, joten rannan ja sykkivän kaupunkielämän yhdistäminen on todella helppoa. Bangkokista on vain tunnin lentomatka Koh Samuille.

Lisää Koh Samuista
Koh Samui kartalla
Matkapaketit Koh Samuille
Mr Travelin matkapaketit Koh Samuille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Koh Samuille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1600-4500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Koh Samuille. Jos haluat viihdyttää itsesi kiertoajeluilla ja retkillä, 10 päivän kesto on hyvä valinta.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä rantanäkymään.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.