Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Kota Kinabalu / Rantaloma
Malesian Borneolla sijaitseva Kota Kinabalu on upea ranta- ja luontokohde. Lähellä sijaitseva Kinabalun vuori tarjoaa mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia viidakossa. Sepilokin orankipuisto taas tutustuttaa sinut näihin viidakon lempeisiin asukkeihin.

Kota Kinabalu onkin ainutlaatuisen monimuotoinen ja kiehtova kohde.

Kota Kinabalu
Kota Kinabalun kaupunki sijaitsee Sabahin maakunnassa Borneon saarella Malesian koillisosassa. Noin 200 000 asukkaan Kota Kinabalu on ehkä Malesian parhaimpia lähtöpisteitä luontoretkeilijälle tarjoten samalla erinomaiset mahdollisuudet auringonpalvojille.

Sabahin maakunnassa sijaitsee lisäksi muun muassa Kinabalun vuori, joka yli 4000 metrin korkeudellaan on näyttävä maamerkki. Kinabalu tarjoaa helpon mahdollisuuden tutustua vuoristomaisemiin patikointiretkillä, jotka voivat kestää aina muutamasta tunnista kahteen päivään oman valinnan mukaan. Nousu on henkeäsalpaava kokemus ja todellinen herkkupala valokuvaajille. Samalla retkellä kannattaa vierailla Kinabalu-puistossa, jossa voit nähdä muun muassa maailman suurimman kukan - Rafflesian - joka kasvaa halkaisijaltaan jopa yhden metrin kokoiseksi ja painaa melkein 10 kiloa.

Borneon saari on tunnettu myös orangeistaan. Kota Kinabalusta kannattaakin tehdä päiväretki Sandakaniin, Sepilokin orankipuistoon, jossa orvoiksi jääneet orangit kasvatetaan ja opetetaan pärjäämään luonnossa omin neuvoin. Nämä suloiset veijarit koskettavat kaikkien sydämiä herttaisuudellaan ja tempuillaan. Sepilok onkin maailman suurin orankien suojelualue.

Kulttuurinnälkäisille Kota Kinabalu tarjoaa Monsopiadin perinnekylän, jossa voi istahtaa alas herkullisten malesialaisten antimien ääreen nauttien paikallisista tansseista ja musiikista. Pikainen vierailu pääkallonmetsästäjien taloon valaisee menneiden aikojen kiistanratkaisumenetelmiä.

Rantaelämästä nauttiville löytyy kuuden kilometrin päässä Kota Kinabalusta suosittu Tanjung Arun ranta. Mikäli mieli tekee eksoottisimmille rannoille, kannattaa ottaa vene ja suunnata merelle kohti viidestä pienestä paratiisisaaresta muodostuvaa Tunku Abdul Rahmanin vesipuistoaluetta. Saaret tarjoavat upeiden rantojen lisäksi hyvät vesiurheilumahdollisuuksia.

Kota Kinabalu lähialueineen tarjoaa matkailijalle taatusti tekemistä koko loman ajaksi niin luontoretkeilyn, kulttuurin kuin löhöilynkin merkeissä. Aktiivilomailijalle on tarjolla myös golfia ja ratsastusta. Helpot ja nopeat kulkuyhteydet suorilla lennoilla Malesian pääkaupungista, Kuala Lumpurista tekee Kota Kinabalusta erinomaisen ja eksoottisen kohteen Malesian matkailijalle.

Yhdistelmät
Kota Kinabalun kannattaa yhdistää esimerkiksi Langkawin saaren rantalomaan tai kaupunkilomaan Kuala Lumpurissa.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Kota Kinabalusta
Kota Kinabalu kartalla
Matkapaketit Kota Kinabalulle
Mr Travelin matkapaketit Kota Kinabalulle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Kota Kinabalulle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, luontokiertoajelu Kinabalu -vuoren ympäristössä, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1800-2300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Kota Kinabalulle. Hyvä kesto on 10 päivää, jona aikana ehtii myös tehdä useampiakin luontoretkiä alueella.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös lisäretkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Älä myöskään unohda mahdollisuutta varata lentosi paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.