Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Krabi / Rantaloma
Arkeologiset todisteet osoittavat, että Krabi on Thaimaan vanhimpia asutusalueita. Nykyään Krabin provinssi on kuitenkin tunnettu rannoistaan, näyttävästä luonnostaan ja lukuisista piensaaristaan, joista Phi Phi -saaret lienee tunnetuimmat. Ei vähiten sen takia, että Leonardo di Caprion tähdittämä amerikkalainen The Beach -filmi kuvattiin juuri täällä.

Krabi
Krabi sijaitsee Thaimaan mantereella luoteessa aika lähellä Phuketin saarta vajaa 1000 km Bangkokista. Krabi on Thaimaan vanhimpia asutusalueita, mutta nykyään tunnettu rannoistaan, upeasta luonnostaan ja pienistä saaristaan kuten Phi Phi, joka on ollut monen filmin pittoreskina taustana.

Krabi on suosittu, muttei suinkaan kiireisin turistikohde Thaimaassa vaikka se on jo pitkään houkutellut matkailijoita ympäri maailman. Kehittynein alue on Ao Nang, jossa suuri osa rantahotelleista sijaitsee.

Rantalomailun lisäksi Krabi tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeillä lähiympäristössä sekä lähisaarilla. Mainitut kuvankauniit Phi Phi -saaret ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Yöpyminenkin on mahdollista. Veneretki Ao Nangin ranta-alueella on rentouttava kokemus ja luonnollisesti rannat tarjoavat upeat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet.

Khao Phanom Benchan kansallispuisto tarjoaa neitseellisen sademetsän vierailijoiden ihailtavaksi. Lukuisat vesiputoukset, luolat ja pieneläimet lumoavat retkeilijät.

Rannoilta noin 20 km idässä oleva Krabin kaupunki tarjoaa edullisia ostosmahdollisuuksia, niille, joita kiinnostavat paikalliset tuotteet. Hintataso on jopa muuta Thaimaata alhaisempi. Erityisesti vierailu Khong Kha satama-alueen yömarkkinoilla ovat leppoisa tapa viettää ilta.

Yhdistelmät
Yhdistä Krabin rantaloma vuorokauden vierailulla Phi Phi -saarilla. Pidennä myös lomasi kaupunkilomalla Bangkokissa.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Krabista
Krabi kartalla
Matkapaketit Krabille
Mr Travelin matkapaketit Krabille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Krabille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1500-2800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Krabille. Jos haluat viihdyttää itsesi kiertoajeluilla ja retkillä, 10 päivän kesto on hyvä valinta.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi minisviittiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.