Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Kreeta / Rantaloma
Kreeta, joka on yksi Kreikan suosituimpia lomakohteita, tarjoaa todella monimuotoisen matkakokemuksen. Mr Travelin seurassa sinulla on nyt mahdollisuus tutustua tähän historialliseen kohteeseen hieman eri tavalla. Sen sijaan että vietät koko lomasi hotellissa, tutustut saareen kätevästi omalla vuokra-autolla.

Saaren historialliset paikat ja museot, näyttävä luonto, lukuisat rannat sekä viehättävät kylät ja kaupungit avautuvat näin ihan eri lailla kun perinteisellä seuramatkalla.

Kreeta
Kreeta on Kreikan suurin ja väkirikkain saari, jonka kulttuuriperintö yltää tuhansien vuosien päähän. Vuoristoinen ja laaksoinen saari on 260 km pitkä ja 60 km leveä, ja siellä asuu hieman yli 600 000 ihmistä. Kreetan suurimpia kaupunkeja ovat pääkaupunki Heraklion sekä Heraklionista länteen sijaitsevat Rethymnon ja Chania.

Dramaattinen luonto, pitkä historia, lukuisat arkeologiset kohteet sekä ihastuttavat rannat ovat tehneet Kreetasta yhden Euroopan suosituimmista turistikohteista. Saarella vieraileekin vuosittain noin kaksi miljoonaa turistia.

Tekemistä Kreetalla myös riittää. Isot kaupungit keskittyvät pohjoiselle rannikolla ja niiden välillä kulkee valtatie, jota pitkin siirtyy nopeasti kohteesta toiseen. Saaren etelärannikko on harvemmin asuttu, mutta sieltä voi löytää todella viehättäviä ja rauhallisia pikkukyliä sekä upeita uimarantoja.

Voit viettää päiviä tutustumalla pelkästään saaren historiallisiin kohteisiin ja museoihin. Kymmenet rannat tarjoavat erilaisia rantakokemuksia aina karuista kivirannoista silkinpehmeisiin hiekkarantoihin. Kreetan kaupungit ja lukuisat kylät taas lumoavat vierailijan ostoksilla, ravintoloilla ja iltaelämällä.

Mr Travel tarjoaa vaihtoehtoisen tavan nähdä tämä monimuotoinen ja upea kohde liikkumalla ympäri saarta tutustuen moneen eri paikkakuntaan ja kohteeseen. Pakettimme on rakennettu niin, että ne mahdollistavat huomattavasti kattavamman matkakokemuksen liikkumalla omatoimisesti vuokra-autolla oman ohjelmasi mukaan.

Lisää Kreetaista
Kreeta kartalla
Matkapaketit Kreetalle
Mr Travelin matkapaketit Kreetalle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Kreetalle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, tilava vuokra-auto vakuutuksineen koko matkan ajaksi.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Neljän vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 550-800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään 4 päivän matkaa Kreetalle. Jos haluat tutustua nähtävyyksiin paremmin sekä myös kokeilla monta eri rantaa, kannattaa varata aikaa ainakin viikon verran.
Matkaidea
Jaa lomapäivät kahdelle eri hotellille esimeriksi 2+2 päivää. Tällä tavoin voit kokeilla hieman erilaisia palveluja saman matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.