Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
La Digue / Rantaloma
La Digue on Seychellien kolmas saari kooltaan ja todellinen lomaparatiisi. La Diguen on lukuisia kertoja voittanut arvostettujen matkailulehtien palkinnot maailman kauneimmista rannoista. Ja onhan se totta, La Diguen kalliomaisemoidut pitkät hiekkarannat ovat häkellyttäviä kauneudessaan.

La Digue
Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella, sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joista osalle voi tehdä retkiä risteillen tai lentäen. Seychellien jokaisella saarella on omat ominaispiirteensä ja uniikit myyntivalttinsa.

Seychellien kolmas saari mitä tulee turismiin on La Digue, joka koreilee maailman yhdestä parhaimmista rannoista, Anse Source d'Argent, joka on lukuisia kertoja valittu kansainvälisten matkailulehtien suosikiksi. Eikä ihme, täällä pitkällä rannalla nimittäin yhdistyy turkoosi meri, vitivalkoisen hiekan ympäröimiin dramaattisiin kalliomuodostelmiin viidakon keskellä muodostaen kliseemäisen postikorttimaiseman paratiisisaaresta.

La Diguelta puuttuu myös moottoriajoneuvot lähes kokonaan. Taksi, joka vie sinut satamasta hotellin, on saaren ainoita autoja. Täällä matka taittuukin sen takia leppoisasti härkävankkureilla tai polkupyörällä, jonka lainaat kätevästi hotellista. La Diguella ei siis pidetä kiirettä ja muutamat pienet hotellit takaavat rauhallisen ja ruuhkattoman loman mitä parhaimmissa puitteissa.

La Digue on rantalomailijan, "pakko nähdä" -kohde, joka on pakko kokea ainakin kerran elämässä.

Yhdistelmät
La Diguelle ei lennetä vaan saarelle mennään yhteyslaivalla Praslinin saaresta käsin. Lähes kaikki matkailijat viettävätkin juuri sen takia muutaman yön Prasilinilla ennen La Diguelle saapumista. Nämä kaksi saarta ovatkin erinomainen ja helppo lomayhdistelmä.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Seychelleistä
La Digue kartalla
Matkapaketit La Diguelle
Mr Travelin matkapaketit La Digue sisältävät mm. meno-paluu -lennot Praslinille sekä edestakaiset laivamatkat La Diguelle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä edestakaiset kuljetukset satamaan ja La Diguella satamasta hotelliin. Suosittelemme myös muutaman Praslinin päivän lisäämistä lomaan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-3400 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa La Diguelle sekä muutama päivä Praslinilla. Sopiva kesto on yhteensä 10-12 päivää, jolloin reilusti runsaasti aikaa nauttia molemmista kohteista.
Lisät
Varsinaisia kiertoajeluja La Diguella ei juurikaan ole saaren pienen koon takia, mutta hotellilta voit lainaa polkupyörän omatoimista retkeilyä varten.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Muita majoitusvaihtoehtoja
Suosittelemiemme majoitusten lisäksi tarjoamme lukuisia muitakin vaihtoehtoja. Voit varata esimerkiksi oheiset ja lukuisat muutkin hotellit kauttamme.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.