Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Langkawi / Rantaloma
Langkawin saari lähellä Thaimaan etelärajaa on Malesian pääasiallinen ja paras rantakohde. Siinä missä Kota Kinabalu yhdistää rannan ja luonnon, Langkawissa keskitytään enemmän rantalomailuun upeissa puitteissa, joskin paljon muutakin tekemistä riittää.

Langkawi onkin erinomainen kohde niille, jotka haluavat lomailla Andamanin meren rannoilla mutta välttää Thaimaan ruuhkaiset lomakohteet.

Langkawi
Idyllinen ja aurinkoinen Malesiaan kuuluva Langkawi houkuttaa matkailijoita ympäri maailman. Langkawin saariryhmään kuuluu 99 saarta, joista ainoastaan pieni osa on asuttuja. Veneellä pääsee kätevästi saarelta toiselle ja löytääpä Langkawilta vielä oman rauhallisen pikku saaren ilman turistimassoja.

Saariryhmän kaunis ja monimuotoinen luonto on todella ikimuistoinen ja vielä suurilta turistimassoilta välttynyt. Langkawilta tehdään paljon retkiä lähisaarille purje- ja moottoriveneillä. Merimatkan aikana kannattaa olla tarkkana, sillä alueella liikkuu runsaasti delfiinejä.

Langkawin pääkaupungissa Kuahissa on lukuisia kauppoja ja verovapaita myymälöitä edullisien ostoksien tekoon. Langkawin hotellialueelta Kuahiin on matkaa vain noin 20 kilometriä, joka taittuukin kätevästi joko paikallisella linja-autolla tai taksilla.

Pääsaaren ympärikiertäminen on suositeltavaa joko osallistumalla retkelle tai omatoimisesti vuokra-autolla. Kierroksen aikana tutuiksi tulevat niin Langkawin upeat rannat, batiikkitehdas kun Langkawin toiseksi korkein vuori Mount Mat Cincang. Vuorenhuipulle pääsee köysirataa pitkin ja näkymät ovat todella huikeat.

Langkawin rannat ovat rauhallisia ja suhteellisen loivia ja näin perheen pienimmillekin sopivia. Saari on myös sukelluksesta ja snorklauksesta kiinnostuneille lomailijoille oiva paikka. Sukelluskeskuksia saarella on useita ja meressä riittää paljon nähtävää.

Yhdistelmät
Langkawin kannattaa yhdistää esimerkiksi Kota Kinabalun rantalomaan tai kaupunkilomaan Kuala Lumpurissa.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Langkawista
Langkawi kartalla
Matkapaketit Langkawille
Mr Travelin matkapaketit Langkawille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Langkawille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, kiertoajelu Langkawilla, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1700-2400 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Langkawille.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Älä myöskään unohda mahdollisuutta varata lentosi paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.