Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Mahe / Rantaloma
Mahe on Seychellien suurin saari ja samalla koko maan pääsaari. Täällä sijaitsee myös pikkuruinen pääkaupunki Victoria, joka ei ehkä tarjoa hulppeita ostosmahdollisuuksia, mutta on silti vierailun arvoinen.

Mahen upeat pitkät ruuhkattomat rannat, rehevä luonto ja runsaat majoitusvaihtoehdot luovat erinomaiset puitteet täydelliselle rantalomalle.

Mahe
Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella, sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joista osalle voi tehdä retkiä risteillen tai lentäen. Seychellien jokaisella saarella on omat ominaispiirteensä ja charminsa. Suurin saari on Mahe, jossa myös pääkaupunki Victoria sijaitsee.

Mahen rauhalliset, puhtaat ja hienohiekkaiset rannat ovat kauneudessaan vertaansa vailla. Lämmin, turkoosi meri houkuttelee uimaan ja tutkimaan vedenalaista maailmaa, joka onkin todella kaunista ja monipuolista koralliriuttoineen ja lukuisine kiehtovine eläinlajeineen.

Mahe on upea lomakohde niin lapsiperheille kuin omaa paratiisirantaa etsiville rakastuneille. Se on rauhallinen paikka minne mennään ensisijaisesti paratiisilomalle, mutta saariston suurimpana saarena se tarjoaa muutakin kuin rentoutumista valkoisilla hiekkarannoilla.

Vieraille vilkkailla Victorian markkinoilla, kauniissa puutarhoissa, kansallispuistossa, surffaa, sukella, kalasta tai mene katamaraaniretkelle lähisaarille. Hyvä tapa nähdä Mahe on vuokrata auto päiväksi ja ajaa saaren ympäri.

Yhdistelmät
Mahen voi erinomaisen hyvin yhdistää muihin Seychellien saariin. Useimmat Mr Travelin asiakkaat kokeilevatkin vähintään kahden saaren yhdistelmää kuten Mahe ja Praslin tai Mahe ja La Digue.

Niillä, joilla on enemmän aikaa käytettävissä tekee jopa kolmen saaren yhdistelmiä. Seychellien rantaloman voi myös mainiosti yhdistää Afrikan safarin tai kaupunkilomaan Dubaissa.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Seychelleistä
Mahe kartalla
Matkapaketit Mahelle
Mr Travelin matkapaketit Mahelle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Mahelle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1600-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Mahelle. Hyvä kesto on 10 päivää, jolloin ehtii myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja hotellialueen ulkopuolella.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
, kiertoajelujen tai vuokra-auton Mr Travel tarjoaa autovuokrausta lukuisalla eri automerkillä. Vuokramme sisältävät kaikki tarvittavat ja kattavat vakuutukset sekä valitsemasi lisäpalvelut.
tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Tarjoamme myös mahdollisuuden varata koko tai osan lennostasi paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Kokeile monta saarta samalla matkalla jakamalla lomasi kahden tai useamman saaren kesken. Voit esimerkiksi viettää 5 päivää Mahella ja 5 päivää Praslinilla.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Muita majoitusvaihtoehtoja
Suosittelemiemme majoitusten lisäksi tarjoamme lukuisia muitakin vaihtoehtoja. Voit varata esimerkiksi oheiset ja lukuisat muutkin hotellit kauttamme.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.