Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Malediivit / Rantaloma
Malediivit on saarivaltio Intian valtameressä, missä vain murto-osa saarista ovat asutettuja. Jokainen hotelli sijaitsee omalla pienellä saarellaan omine rantoineen ja palmumetsineen. Rauhallinen loma on tämän myötä taattu kun muiden turistien ja hotellihenkilökunnan lisäksi paikalla ei ole muuta väkeä.

Malediivit onkin paras lomakohde niille, jotka arvostavat rauhallista lomailua upeassa ympäristössä ja hotellin tasokkaista palveluista nauttien.

Malediivit
Malediivit on yli 1000 saaren saarivaltio Intian valtameressä, jonka pääelinkeino on kalastus, turismin tullessa hyvänä kakkosena. Silti Malediiveja ei voi pitää massaturismikohteena. Suhteellisen korkeat matkojen hinnat ja se tosiasia, että Malediivien saaret ovat varsin pieniä, rajoittavat turistivirtoja. Malediiveilla voi todellakin rentoutua omassa rauhassaan. Malediivit ovatkin oiva kohde matkailijalle, joka haluaa oleskella auringon lämmössä, sukeltaa, snorklailla, kalastaa tai harrastaa muita vesiurheiluja.

Useimmat saaret ovat vain joitain satoja metrejä kanttiinsa ja autioita. Vain vajaa sata saarta ovat palvelevia lomakohteita hotellin, aktiviteettien ja hyvien rantojen muodossa. Näiden lisäksi voi tehdä päiväretkiä autioille lähisaarille sukeltamaan, illallistamaan tai viettämään rauhallista päivää ihan omalla saarellaan. Paikallinen väestö asustelee enimmäkseen suurimmilla saarilla kaukana turistisaarista.

Saarien välillä liikutaan pikaveneellä tai pidemmillä matkoilla vesitasolla lentäen. Muista pitää videokamera esillä, sillä lentokoneesta käsin saa huikeita kuvia ohilipuvista atolleista!

Koska Malediivit on merellisessä risteyskohdassa, väestö ja kulttuuri ovat mielenkiintoinen sekoitus Afrikkaa, Intiaa ja Aasiaa. Tämä sekoittuminen on osaltaan värittänyt sekä kulttuurielämää, että ruokapöytää. Merenherkut ovat saarivaltiolle tunnusomaiseen tapaan luonnollinen osa ruokalistaa, mutta muitakin jännittäviä ruokia on toki tarjolla.

Malediiveilla ei pidetä kiirettä. Paikallinen väestö on erinomaisen rentoa sekä ystävällistä ja herkkähymyistä, seikka joka on omiaan korostamaan loman rauhallisuutta. Väestö tulee mielellään rupattelemaan kanssasi ja kertomaan tarinoitaan sujuvalla englannilla. Malediiveilla onkin tapana tervehtiä satunnaistakin ohikulkijaa, joten viimeistään nyt suomalainen ujous pyyhitään pois.

Yhdistelmät
Malediivit on erinomainen kohde, jossa voi kokeilla useita lomasaaria saman matkan aikana.

Malediivit voi myös erinomaisesti yhdistää esimerkiksi Sri Lankan tai Intian kiertomatkaan.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Malediiveista
Malediivit kartalla
Matkapaketit Malediiveille
Mr Travelin matkapaketit Malediiveille sisältävät mm. meno-paluu -lennot pääsarelle Malelle, meno-paluu vesitasolennot tai venekuljetus hotellisaarelle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-7000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Malediiveille, useimmat valitsevat 10-12 päivän loman.
Lisät
Kokeile majoittautumista vesivillaan. Se on ainutlaatuinen kokemus missä asut veden päällä ja astut suoraan omalta terassilta turkoosinsiniseen veteen uimaan.
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
tilaamista autioille lähisaarille esimerkiksi piknikin tai snorklauksen merkeissä.
Älä myöskään unohda mahdollisuutta varata lentosi paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.