Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Maui / Rantaloma
Mauin monimuotoinen maasto on luonut tästä saaresta näyttävän kohteen missä merelliset palmurannat vaihtuvat karuihin tulivuoriin sademetsien ja vehreiden laaksojen kautta. Hulppeiden maisemien lisäksi Maui tarjoaakin erinomaiset aktiviteettimahdollisuudet niin maissa kun merellä. Myös kymmenet erilaiset rannat ja tasokkaat palvelut tyydyttävät kaikkia makuja aina auringonpalvojista surffaajiin.

Maui on ehkä Havaijin kiehtovimpia saaria ja erinomainen lomakohde myös häämatkalaisille.

Maui
Maui on Havaijin toiseksi suurin saari. Saari ei ole erityisen tiiviisti rakennettu vaan koostuu pikemminkin pienistä kylistä ja kaupungeista ripoteltuna ympäri saarta. Asukkaita saarella on noin 140 000. Maui onkin hiljaisempi paikka kuin pääsaari Oahu, jossa myös Honolulu sijaitsee.

Maui on mielenkiintoinen kohde monimuotoisen sekä upean luontonsa ansiosta aina tuliperäisistä vuorista ja viidakosta kymmeniin mahtaviin hiekkarantoihin, joilla rantalomailija voi nauttia auringonlämmöstä. Saari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös erilaisille harrastuksille kuten pyöräilylle, vaellusretkille, golfaukseen ja ratsastukselle rantalomailun lisäksi. Yhtenä päivänä voit katsoa auringon nousua Haleakalan tulivuoren laelta, toisena vaellella viidakossa. Nähtävää ja tekemistä löytyy taatusti jokaiselle. Varaa siis ainakin pari päivää aikaa pienelle luontoseikkailulle rannalla löhöilyn lisäksi.

Ostoksille halajavan kannattaa vierailla Kahuluin kaupungissa, joka on Mauin kaupallinen keskus. Aivan Kahuluin kupeessa on Wailukun vanha kaupunki, joka henkii 1900 -luvun alun arkkitehtuuria ja atmosfääriä. Näiden lisäksi löytyy lukuisia muita hauskoja paikkoja ja nähtävyyksiä eri puolilla saarta, jotka ovat näkemisen arvoisia.

Yhdistelmät
Mauin voi helposti yhdistää muihin Haviajin saariin kuten Big Islandiin tai Oahuun.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Mauista
Maui kartalla
Matkapaketit Mauille
Mr Travelin matkapaketit Mauille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Mauille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2200-3200 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa Mauille, jolloin myös jää aikaa tehdä retkiä saaren nähtävyyksille.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin Tyynenmeren alueen matkoihin.
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made