Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Moorea / Rantaloma
Moorea on Tahitin toiseksi suosituin lomasaari Bora Boran jälkeen. Siitä huolimatta Moorea on varsin ruuhkaton ja rento rantalomakohde, jonka vuoristoinen maasto tarjoaa rantojen lisäksi paljon aktiviteettimahdollisuuksia myös sisämaassa.

Moorea onkin hyvä kohde jos upeiden rantojen lisäksi haluat kokeilla esimerkiksi viidakkopatikointia, kiertoajeluja lähikyliin tai safareita saaren ympäri.

Moorea
Ranskan Polynesia sijaitsee Tyynellä valtamerellä ja muodostuu yhteensä noin 130 saaresta. Alueen tunnetuin saari on Tahiti, jota usein myös käytetään kuvaamaan koko Ranskan Polynesiaa. Saarten alkuperäisväestö on polynesialaiset, jotka levittäytyivät ennen ajanlaskumme alkua lähes koko Tyynen valtameren alueelle.

Yhteydet Eurooppaan alkoivat vuonna 1521 kun maailmanmatkaaja portugalilainen Ferdinand Magellan saapui ensimmäisenä eurooppalaisena saarille. Tämän jälkeen saari toisensa jälkeen ”löydettiin” eri maiden löytöretkeilijöiden toimesta kunnes 1700-luvun lopulla pysyvämpi eurooppalainen asutus syntyi Tahitille. Ranskalaiset valloittivat lopulta koko alueen ja perustivat vuonna 1834 pääkaupungin Papeeten Tahitille. Nykyään Ranskan Polynesia on Ranskan merentakainen paikallishallintoalue.

Ranskan Polynesia tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sekä rantalomailulle että muille aktiviteeteille. Ranskan Polynesia on kohtalaisen suosittu turistikohde muttei silti tunnu ruuhkaiselta koska lomailijat jakautuvat usealle eri saarelle. Turistit suuntaavat pääasiassa Bora Boralle ja Moorealle, jotka tarjoavat parhaimmat ranta- ja luontokokemukset. Turisteille tarjotut palvelut ovat pitkälle kehittyneitä ja tasokkaita. Alueella puhutaan maoria sekä ranskaa mutta matkailija pärjää hyvin myös englannin kielellä.

Yhdistelmät
Moorean kannattaa yhdistää Bora Boran rantalomaan, jolloin voit kokea kaksi kohdetta samalla matkalla edulliseen lisähintaan.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Mooreasta
Moorea kartalla
Matkapaketit Moorealle
Mr Travelin matkapaketit Moorealle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Tahitille sekä merikuljetuksen Tahitilta Moorealle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3100-3700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa Moorealle. Loman kannatta myös pidentää 3-4 päivällä Bora Boralla tai parilla kaupunkilomapäivällä Tahitilla.
Lisät
Kokeile huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin tai vesibungalowiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.