Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Oahu / Rantaloma
Honolulu, Havaijin pääkaupunki sijaitsee Oahun saarella, joka on toiminut lukuisan TV-sarjan ja filmin näyttämönä mahtavien maisemiensa takia. Ohaulla onkin tunnetun Waikiki -rannan lisäksi tarjolla ostos-, museo- ja viihderetkiä Honolulussa, luontokohteita ja paljon muuta tekemistä joka makuun. Oahulta on myös helppo tehdä vierailuja muille Havaijin saarille.

Ohaun ja Honolulun kattavat ja tasokkaat palvelut takaavatkin mielenkiintoisen ja onnistuneen loman.

Oahu
Amerikan viideskymmenes osavaltio Havaiji ja sen pääkaupunkina toimiva Honolulu ovat rantalomailijan paratiisi. Oahun saarella sijaitseva Honolulu tarjoaa auringon paistetta ja palmupuita vuoden ympäri. Rannalla oleskelun ohessa voi tutustua paikalliseen kulttuuriin, joka on kiehtova yhdistelmä läntisiä, aasialaisia ja polynesialaisia vaikutteita.

Toisin kuin voisi luulla, Havaiji on onnistunut säilyttämään hämmästyttävän paljon alkuperäistä polynesialaista tunnelmaa kaiken modernin keskellä. Voisi jopa sanoa, että periamerikkalainen kliseemäinen nylon -kulttuuri loistaa paljolti poissaolollaan. Alkuperäiset perinteet ovat edelleen varsin vahvat.

Honolulu on vilkkain Havaijin kaupungeista, joka näkyy osaltaan myös intensiivisenä iltaelämänä. Honolulun lukuisat ravintolat tarjoavat toinen toistaan eksoottisempia yhdistelmiä eri kulttuurien ruokatarjonnasta ja aikaiseen aamuun asti auki olevat yökerhot takaavat sen, että menoa löytyy sitä kaipaavalle.

Rauhaa kaipaavalle lukuisat aurinkorannat kilometrien pituisine hiekkarantoineen ovat varmasti elämys. Honolulu, kuten koko Havaijikin, on surffareiden suuressa suosiossa ja rannoilta onkin helppo vuokrata surffilauta ja lähteä kokeilemaan taitojaan aallonratsastajana.

Nähtävyyksistä kuuluisimmat ovat Waikikin upea hiekkaranta sekä Pearl Harbor ja Bishop museo.

Yhdistelmät
Oahun voi helposti yhdistää muihin Havaijin saariin kuten Big Islandiin tai Mauiin.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Oahusta
Oahu kartalla
Matkapaketit Oahulle
Mr Travelin matkapaketit Oahulle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Honoluluun, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-2500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa Oahulle, jolloin myös jää aikaa tehdä retkiä saaren nähtävyyksille tai vierailla muilla saarilla.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin Tyynenmeren alueen matkoihin.
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made