Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Phu Quoc / Rantaloma
Phu Quocin saaren upeat rannat ovat alkaneet houkuttelemaan turisteja tähän suomalaisittain uuteen rantakohteeseen. Vielä voi kuitenkin kokea rauhallista rantaelämää alkuperäisessä vietnamilaisessa miljöössä.

Koe tämä erilainen rantalomakohde ja vietnamilainen kulttuuri Phu Quocin lomalla.

Phu Quoc
Vietnamin lounaisrannikolla, Kambodzan rajan tuntumassa sijaitseva Phu Quoc on rauhallinen trooppinen viidakkoinen paratiisisaari, jota reunustaa valkoiset hiekkarannat. Phu Quoc on vasta viime aikoina alkanut houkuttamaan kansainvälisiä turisteja, joten sieltä löytyy vielä autioita hiekkarantoja, joissa viettää päivä omassa rauhassa. Myös iltaelämä on hyvin rauhallista kiteytyen hotellin ja paikallisten ravintoloiden palveluihin.

Phu Quocin pisin ranta on osuvasti nimetty Long Beach. Tämän yli seitsemän kilometriä pitkän rannan pohjoispäässä sijaitsee suurin osa hotelleista. Rannan eteläpäästä löytää vielä täysin autioita kohtia. Long Beachin vieressä kulkevan tien varrelta löytyy lukuisia paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat kaikkea paikallisista merenherkuista pizzoihin ja hampurilaisiin.

Duong Dong on saaren suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus. Täältä löytyy paras valikoima palveluita kuten monta hyvää ravintolaa sekä kauppoja missä tehdä ostoksia. Ulkoilmatori on myös vierailun arvoinen. Siellä paikallinen väki tekee päivittäiset ruokaostoksensa runsaasta valikoimasta tuoreita herkkuja, kuten hedelmiä, kasviksia ja merenantimia.

Yhdistelmät
Phu Quoc kannatta yhdistää 2-3 päivän kaupunkilomaan Ho Chi Minhissä, jonka kautta lennot menevät.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Phu Quocista
Phu Quoc kartalla
Matkapaketit Phu Quociin
Mr Travelin matkapaketit Phu Quociin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Phu Quociin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1700-2000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Phu Quociin.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös lisäretkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.