Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Praslin / Rantaloma
Praslin on Seychellien kakkossaari ja erinomainen vaihtoehto Mahen pääsaarelle. Koskematon luonto, luonnonsuojelualueet ja upeat rannat mahdollistavat hieman aktiivisemman rantaloman tasokkaiden majoituspalvelujen puitteissa. Pyöräile saaren ympäri, käy patikkaretkellä viidakossa tai sukeltele kristallinkirkkaissa vesissä.

Praslin on erinomainen valinta sinulle, joka haluat rennon jo rauhallisen rantaloman silti nauttien laajemmasta palveluvalikoimasta.

Praslin
Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella, sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joista osalle voi tehdä retkiä risteillen tai lentäen. Seychellien jokaisella saarella on omat ominaispiirteensä ja uniikit myyntivalttinsa.

Toiseksi suurin saari on Praslin, jonka suurimpina ylpeyden aiheina ovat kauniit valkoiset hiekkarannat ja maailman suurin siemen, Coco de Mer -pähkinä. Praslin on vielä pääsaarta Maheakin hiljaisempi paikka, tarjoten kuitenkin oman luonnonpuiston mm. harvinaisilla linnuilla sekä golf-mahdollisuuden.

Praslin on erinomainen valinta rantakohteeksi etenkin pariskunnille ja häämatkalaisille, jotka löytävät täältä todellisen rauhan olematta silti täysin irrallaan sivilisaatiosta. Myös ne golfaajat, jotka haluavat kokea Seychellit valitsevat Praslinin, koska täällä sijaitsee Seychellinen ainoa varteenotettava golf-kenttä.

Aktiviteettejakin on tarjolla erinäisistä retkistä vesiurheiluun ja kalastukseen. Myös päiväretki La Diguen saarelle on hyvä vaihtoehto.

Yhdistelmät
Koska Mahe on päälentokenttäkohteena matkan varrella Praslinille, Praslin yhdistetään lähes aina Mahen loman kanssa. Tämä kombinaatio tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden nähdä kaksi eri puolta tästä upeasta saarivaltiosta.

Kohtalaisen lyhyen merimatkan päässä sijaitseva La Digue on myös hyvä vaihtoehto loman jatkeeksi.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Seychelleistä
Praslin kartalla
Matkapaketit Praslinille
Mr Travelin matkapaketit Praslinille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Praslinille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1900-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Praslinille. Sopiva kesto on 10 päivää, jolloin ehtii myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja hotellialueen ulkopuolella tai tehdä päiväretkiä muille saarille.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
, kiertoajelujen tai vuokramopon tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Matkaidea
Kokeile monta saarta samalla matkalla jakamalla lomasi kahden tai useamman saaren kesken. Voit esimerkiksi viettää 7 päivää Praslinilla ja 3 päivää Mahella tai La Diguella.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Muita majoitusvaihtoehtoja
Suosittelemiemme majoitusten lisäksi tarjoamme lukuisia muitakin vaihtoehtoja. Voit varata esimerkiksi oheiset ja lukuisat muutkin hotellit kauttamme.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.