Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Seychellien piensaaret / Rantaloma
Seychelleillä on muutamia pieniä saaria, jotka myös toivottavat turistit tervetulleeksi. Jos siis mielit ottaa todellisen irtioton sivilisaatiosta ja kokeilla ainutlaatuisen rauhallisen rantaloman, harkitse vierailua vaikkapa Denis Islandilla, Desrochesilla tai North-Islandilla.

Seychellien piensaarilla et nimittäin tunkeile muiden turistien seassa vaan jaat koko saaren vain muutaman muun matkailijan kanssa.

Seychellien piensaaret
Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella, sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joista osalle voi tehdä retkiä risteillen tai lentäen. Seychellien jokaisella saarella on omat ominaispiirteensä ja uniikit myyntivalttinsa.

Vaikka mikään Seychellien saari ei ole erityisen kiireinen ja ruuhkainen, tarjolla on muutama paikka, jossa voit todella irtautua arjesta.

Alphonse, Cerf, Denis, Desroches, Frégate, Félicité ja North Island ovat paratiisisaaria, jossa tietysti rantaloma on pääasia. Saaret tarjoavat upeita viidakkojen ja kalliomuodostelmien raamittamia rantamaisemia missä niin silmä kuin sielukin lepää.

Rantojen lisäksi moni saaret keskittyvät myös luonnonsuojeluun, joten älä hämmästy jos vastaasi kävelee jättiläiskilpikonna tai ohi sujahtaa eksoottisia värikkäitä lintuja.

Tarjolla on myös aktiviteetteja, kuten kalastusretkiä ja risteilyjä lähivesillä, patikointia ja omatoimista tutustumista kohteeseen.

Kullakin saarella on yleensä vain yksi pieni hotelli, joka toivottaa vierailijat tervetulleeksi. Taso vaihtelee keskitasoisesta luksukseen, mutta se mitä hävitään palveluissa voitetaan maisemissa. Pienen kokonsa takia, saarilla liikutaan lähinnä pyöräillen tai kävellen.

Pääsy sarille on lentäen pääsaaren Mahen kautta. Etäisen sijaintinsa takia loma näissä kohteissa ei kuitenkaan ole budjettimatkailijan listan kärjessä hinnan liikkuessa noin 500-1000 euron tietämillä yötä kohden.

Siitä huolimatta, näitä kohteita kannattaa vakavasti harkita etenkin jos häämatka on suunnitteilla, tai muuten vaan haluaa kokeilla jotain todella ainutlaatuista, josta harva suomalainen voi kehuskella.

Yhdistelmät
Kaikille piensaarille lennetään pääsaaren Mahen kautta. Mahe on sen takia luonteva yhdistää muutamaksi päiväksi pääkohteeseen joko meno-tai paluumatkalla, riippuen lentoaikataulujen sopivuudesta.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Seychelleistä
Seychellien piensaaret kartalla
Matkapaketit Seychellien piensarille
Mr Travelin matkapaketit Seychellien piensaarille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Mahelle sekä siitä edelleen kullekin saarelle, majoituksen saaren parhaimmassa hotellissa, yleensä täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä kuljetus tai saatto hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 4000-16 000 euroa / hlö riippuen kohteesta ja valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme noin 5 päivän vierailua pääkohteessa sekä muutama päivä Mahella. Tällä tavoin hinta pysyy kohtuullisena ja sinulla on silti hyvin aikaa tutustua loppukohteeseesi.
Lisät
Retkitarjonta vaihtelee saarest toiseen, mutta harkitse ainakin meriretkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
kuten esimerkiksi kalastusretken tai katamaraaniristeilyn tilaamista jo etukäteen.
Monella saarella on myös mahdollisuus huonekorotuksiin esim. villaan tai sviitteihin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Muita majoitusvaihtoehtoja
Suosittelemiemme majoitusten lisäksi tarjoamme lukuisia muitakin vaihtoehtoja. Voit varata esimerkiksi oheiset ja lukuisat muutkin hotellit kauttamme.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.