Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
St. Lucia / Rantaloma
Monimuotoinen Saint Lucian saari Karibialla on melko tuntematon kohde suomalaisille. Siitä huolimatta se on vierailun arvoinen kohde, jossa sekä mieli, että silmä lepää. Jo saaren dramaattinen siluetti luo kiehtovan maiseman jota ei voi olla ihailematta.

Saint Lucia on rauhallinen kohde, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta lomasta upeissa maisemissa tasokkaista palveluista nauttien. Saari sopii erityisen hyvin häämatkalaisille, jotka löytävät täältä hyvän yhdistelmän yhteisiä aktiviteettejä ja romanttista rantalomailua.

St. Lucia
St. Lucian saari sijaitsee itäisellä Karibialla, pienillä Antilleilla. Nimensä saari on saanut Pyhän Lucian mukaan ja sen antoivat ranskalaiset, jotka olivat ensimmäiset eurooppalaiset tällä saarella. Alunperin ensimmäisiä asukkaita ovat olleet Arawakit, jotka aikanaan saapuivat saarelle noin 100-500 eKr.

St. Lucia eroaa monista muista Karibian saarista monimuotoisen maastonsa takia. Rantaviiva tarjoaa runsaasti pieniä poukamia ja saaren siluettia hallitsevat sokeritopan muotoiset Piton-vuoret.

Saarella on myös paljon vehreää luontoa, ja se tarjoaakin erinomaisia mahdollisuuksia mm. lintujen bongaukseen, patikointiin sekä maastopyöräilyyn. St. Lucia on siten sekä ranta- että aktiviteettikohde tarjoten näin paljon lisäarvoa lomalle.

Lisää St. Luciasta
St. Lucia kartalla
Matkapaketit St. Lucialle
Mr Travelin matkapaketit St. Lucialle sisältävät mm. meno-paluu -lennot St. Lucialle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2200-3200 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa St. Lucialle.
Lisät
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.