Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Varadero / Rantaloma
Varadero on Kuuban suosituin rantalomakohde, joka samalla on laajentunut kansainvälisiin mittasuhteisiin viime vuosien aikana. Upeat rannat, laaja hotellitarjonta ja kansainväliset palvelut mahdollistavat loman jokaiseen makuun laadusta tinkimättä.

Kun lisäksi Varaderon voi helposti yhdistää kaupunkilomaan Havannassa, voit poimia Kuuban parhaimmat palat samaan pakettiin.

Varadero
Varaderon kaupunki sijaitsee Matanzasin provinssissa noin 140 kilometrin päässä Kuuban pääkaupungista Havannasta.

Varadero on Kuuban suosituin rantakohde ja Karibian alueen suurimpia lomakeskittymiä. Varaderon hiekkarannat ovatkin täynnä all inclusive -hotelleja, merta, auringon paistetta, salsan ja rumban rytmejä sekä rentoa lomailua.

Itse Varaderon kaupunki on paljolti turistien värittämä, mutta syrjäkujilta löytyy vielä värikkäitä taloja ja vanhoja amerikanrautoja. Enemmän kulttuuria lomaltaan hakevan kannattaa yhdistää rentoa rantalomailua Varaderossa sekä sykkivää kaupunkielämää Havannassa.

Varadero, kuten muukin Kuuba, on tunnettu rommista, sikareista ja kuumista tanssirytmeistä. Tunnelma on ainutlaatuinen verrattuna muihin rantakohteisiin; suurista turistimääristä huolimatta Varaderossa voi vielä aistia vanhan Kuuban tunnelmaa.

Karibian meren lämpimät tuulahdukset tuovat raikkaan viilennyksen kuumalle, valkoiselle hiekkarannalle. Pulahdus Karibian kirkkaisiin vesiin tuo lisähelpotusta kuuman kosteaan ilmastoon.

Rentouttavan rannalla makoilun vastapainoksi Varaderosta löytyy huimasti aktiviteetteja golfista sukellukseen sekä kalastuksesta laskuvarjohyppyyn. Kunnon turistikohteen tapaan, myös Varaderossa on mahdollisuuksia shoppailuun, vaikkakin tarjolla on lähinnä turisteille suunnattuja tavaroita. Sikareiden valmistusta voi nähdä Casa del Habanossa, josta voi myös ostaa käsintehtyjä sikareita.

Iltaelämää Varaderossa löytyy parhaiten hotelleista, joiden yökerhot tempaavat jäykkälanteisemmankin tanssin rytmeihin.

Yhdistelmät
Varadero yhdistetään lähes aina Havannan kaupunkilomaan koska etäisyys näiden välillä on lyhyt.

Hyvä yhdistelmä on myös Varadero ja Cayo Santa Maria, joka tarjoa hieman hiljaisempaa rantalomailua.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Varaderosta
Varadero kartalla
Matkapaketit Varaderolle
Mr Travelin matkapaketit Varaderolle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Varaderoon, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, Kuuban turistikortin (pakollinen maahantulolupa) sekä yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2100-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 5-7 päivän Varaderolle. Yhdistä mielellään Varadero 2-3 päivän kaupunkilomaan Havannassa.
Lisät
Kokeile huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merinäköalaan tai perushuoneesta minisviittiin.
Matkaidea
Kuubassa on paljon nähtävää, joten yhdistä rantalomasi Varaderolla kiertomatkaan läpi Kuuban.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.