Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Risteilyt
Mr Travelin risteilyt vievät sinut maailman suurille merille satoihin eri satamakohteisiin. Risteily on erinomainen tapa tutustua moneen kohteeseen samalla matkalla helposti ja kiireettömästi.

Edustamme useaa tunnettua varustamoa, joiden tarjonnasta löytyy sopiva reitti ja laiva jokaiselle. Norwegian Cruise Line ja Royal Caribbean International tarjoavat kohtuuhintaisia risteilyvaihtoehtoja etenkin Välimerellä ja Karibialla. Trendikäs Celebrity Cruises sopii erityisesti pariskunnille ja hääpareille, jotka haluavat matkaltaan hieman enemmän. Oceania Cruises tarjoaa todella tasokasta lomailua kohtuulliseen hintaan ja Regent Seven Seas Cruises on aito luksusluokan all inclusive -varustamo, missä kaikki sisältyy hintaan.

Näiden lisäksi valikoimassa on erityisvarustamoja kuten naparisteilyjä tekevä Poseidon Expeditions, jokiristeiljä Lüftner Cruises, sekä purjelaivavarustamo Sea Cloud Cruises.
Lopuksi on tarjonnassamme myös omatoimisia jokiveneristeilyjä Euroopan vesireiteillä, todellinen lomaelämys!

Risteile jet-setin tavoin Välimerellä lokakuussa
Luksusvarustamo Oceania Cruises ja Mr Travel tarjoaa nyt huippuedullisen Välimeren luksusristeilyn 17.10.-26.10. Tutustu upeaan tarjoukseemme ja varaa paikkasi jo tänään.
Varustamot
Myös nämä varustamot tilaat Mr Travelilta