Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Celebrity Cruises / Risteily
Celebrity Cruises on tunnettu tyylikkäistä laivoistaan ja erinomaisesta palvelutasostaan. Vaikka lapsiperheetkin ovat tervetulleita, sopii Celebrity Cruises etenkin pariskunnille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta risteilystä suuren laivan runsasta palveluvalikoimaa hyödyntäen.

Tarjolla on kaikkea tasokkaista ravintoloista viihteeseen, kylpyläpalveuihin, kuntoiluun ja seurusteluun baarien, klubien ja pelihallien puitteissa. Reittivalikoima on todella laaja ja Celebrityn laivat vievät lähes kaikille maailman merille aina Alaskasta Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises on Royal Caribbean International -varustamon omistama yhtiö, jonka toistakymmentä risteilijää tarjoavat noin 80 erilaista reittiä melkein 300 satamakohteeseen. Valikoimaan kuuluu mm. Eurooppa, Karibia, Etelä-Amerikka ja Alaska. Lisäksi on tarjolla erikoisristeilyitä, kuten risteilyt Panaman kanavan läpi sekä Atlantin ylittävät risteilyt. Erikoisuutena Celebrity Cruisesilla on ohjelmassaan Galápagossaarten risteilyt Celebrity Xpedition -aluksella. Kaikki alukset ovat sisustukseltaan tasokasta boutique-tyyliä ja niissä on panostettu erityisesti palveluun ja laatuun.

Celebrity Cruisesin risteilyt sopivat erityisesti heille, jotka haluavat hieman rauhallisempaa tunnelmaa tyylikkäissä puitteissa. Alukset eivät edusta maailman suurinta kokoluokkaa ja niillä on vähemmän matkustajia kuin aivan suurimmilla risteilyaluksilla. Useimmat risteilyistä ovat myös hieman pidempiä, kestoltaan 10-14 päivää ja satamakohteita on useampia. Laivan ohjelma ja näytökset ovat pääasiassa aikuisille suunnattuja. Lapsiperheille on toki tarjolla palveluja, mutta Celebrity Cruises ei ole ensisijainen valinta lapsiperheille.

Kaikissa satamakohteissa on tarjolla kattava valikoima opastettuja retkiä ja kiertoajeluita lisämaksua vastaan.

Celebrity Cruisesilla toivotaan kaikilta matkustajilta siistiä pukeutumista. Illallisilla on erikseen pukukoodit, jotka ovat illasta riippuen tyylikkään rento tai muodollinen. Varsinkin lämpimissä kohteissa uima-asut sekä helleasut ovat yleisin asuste aluksen ulkokansilla päivisin. Sisätiloissa ei sallita liikkumista uima-asuissa ja illalla edellytetään siistiä pukeutumista, kuten miehillä kauluspaitoja.

Lisää Celebrity Cruisesista
Risteilypaketit Celebrity Cruisesilla
Mr Travelin risteilypaketit Celebrity Cruisesilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, kohteesta riippuen meno-paluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä hotellin ja sataman välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 2000-4500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Hinnat ovat kalleimmillaan merialueen ruuhkasesongin aikaan, joka usein on kesä.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää risteilyä merialueesta riippumatta, jotta ehdit tutustua useampaan kohteeseen. Yleensä risteilyyn lisätään muutama päivä maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa noin 8-10 päivään.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Hyvä tapa kohentaa matkasi tasoa on varaa risteily hieman parempaan hyttiin. Suosittelemmekin vähintään parvekehyttiä koska se antaa paljon lisää pienellä hinnalla. Harkitse myös minisviittien ja sviittien varaamista.
Matkaidea
Yhdistä risteilysi pitempään lomaan lähtösataman kohteessa tilaamalla vaikkapa 5 päivän kaupunkiloma ennen risteilyä.
Jos risteily loppuu eri paikkaan kun mistä se alkaa, voit jopa tehdä kaksi lyhyempää lisälomaa maissa ennen ja jälkeen risteilyn.
Etelä- ja Väli-Amerikan risteilyllä hyvä vaihtoehto voi olla myös kiertomatka risteilyn jälkeen.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.