Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Lüftner Cruises / Risteily
Itävaltalainen Lüftner Cruises on huippuvarustamo, joka jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut tasokkaita Euroopan jokiristeilyitä mielenkiintoisilla reiteillä Euroopan suurilla joilla.

Lüftnerin risteilyt ovat erinomainen tapa tutustua Euroopan upeisiin vanhoihin kaupunkeihin, jotka usein ovatkin syntyneet juuri jokien varrelle. Reittejä on lukuisia ja usein risteily vie myös monen maan läpi tarjoten mahtavan läpileikkauksen eurooppalaisesta kaupunkikulttuurista ja maisemista.

Lüftner Cruises
Lüftner Cruises on itävaltalainen, jo yli 30 vuotta vanha risteilyvarustamo. Heidän 12 Amadeus-jokilaivaa tarjoavat tasokkaita risteilyjä kaikilla Euroopan suurimmilla joilla.

Risteilykausi alkaa huhtikuussa ja loppuu loka-marraskuun vaihteessa. Reittivaihtoehtoja on runsaasti ja Amadeus-laivat risteilevät muun muassa Reinillä, Tonavalla sekä Rhônella, Pariisista alkavia Seinen risteilyjä unohtamatta. Loppuvuodesta sekä vuodenvaihteessa on myös teemaristeilyjä, joilla vieraillaan mm. Saksan perinteisillä joulutoreilla.

Kaikki hytit ovat ikkunahyttejä tai niissä on pieni ranskalainen parveke. Hyteissä on luonnollisesti oma kylpyhuone suihkulla ja WC:llä. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu mm. tv, ilmastointi, puhelin sekä tallelokero. Laivoilla on ravintola, baari, kampaaja ja pieni kylpylä sekä kuntosali. Uusimpien laivojen aurinkokansilta löytyy myös pieni uima-allas. Jokaisella laivalla on internet-nurkkaus ja myös WiFi-yhteys on tarjolla useimmilla risteilyillä.

Mitään tiukkoja pukukoodeja ei ole, joskin illallisille toivotaan tyylikkään rentoa pukeutumista. Päivällä rennot ulkoiluvaatteet ovat paras vaihtoehto, sillä olennainen osa jokiristeilyä on tutustuminen joen varsilta löytyviin ihastuttaviin kyliin ja kaupunkeihin. Etenkin hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan ensimmäisten matkatavaroiden joukossa.

Risteilyn hintaan sisältyy aina täysihoito. Lisäksi illallisilla paikalliset puna- ja valkoviinit aterialla sisältyvät hintaan. Kahvia ja teetä on tarjolla kaikkien aterioiden yhteydessä. Myös palvelu- ja satamamaksut sisältyvät hintaan. Tippiä voi oman harkinnan mukaan antaa mikäli mielii. Lähes kaikilla risteilyillä on mukana polkupyöriä, jotka ovat käytössäsi ilman lisämaksua. Pysähdyspaikoissa on tarjolla opastettuja retkiä, mutta toki olet aina vapaa tutustumaan kohteisiin myös omin päin.

Lisää Lüftner Cruisesista
Risteilypaketit Lüftner Cruises
Mr Travelin risteilypaketit Lüftner Cruisesilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn täysihoidolla Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, kohteesta riippuen meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä hotellin ja sataman välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 1500-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä ja matkustusajankohdasta.
Hinnat ovat kalleimmillaan kesän aikana ja halpenevat kohti syksyä.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Yleensä risteilyt kestävät viikon verran, mutta myös 3-4 päivän risteilyillä ehtii nähdä monia kohteita. Yleensä risteilyyn lisätään 1-2 päivää maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa noin 5-9 päivään.
Paras matkustusaika on kesäisin, jolloin Euroopan luonto on vehreimmillään ja ilma mukavan lämmin.
Matkaidea
Yhdistä risteilysi pitempään lomaan lähtösataman kohteessa tilaamalla vaikkapa 5 päivän kaupunkiloman ennen risteilyä.
Eräs vaihtoehto on myös jatkaa lomailua Euroopassa risteilyn jälkeen tekemällä omatoiminen kiertomatka vuokra-autolla.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.