Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Norwegian Cruise Line / Risteily
Norwegian Cruise Line on upea vaihtoehto kun haluat risteillä hieman edullisemmin silti palveluista tinkimättä. Etenkin laivat Breakaway, Getaway ja Escape ovat mielenkiintoisia uutuuksia maailman merillä tarjoten tasokkaan risteilykokemuksen varsin tyylikkäissä puitteissa.

Norwegian Cruise Line sopii myös erinomaisesti perheille runsaiden lapsille suunnattujen palvelujen takia. Jollain laivoilla on myös tarjolla edullisia hyttejä yksin matkustaville.

Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line eli NCL on amerikkalainen risteilyvarustamo, jonka 16 risteilyalusta risteilevät vuosittain yli 50 erilaisella reitillä ja vierailevat yli 150 satamakohteessa.

Eniten risteilyitä on tarjolla Karibialla ja Välimerellä, joiden vesillä risteillään ympäri vuoden. NCL:n kyytiin pääsee myös kesäisin Alaskassa ja Havaijilla. Lisäksi laivat vierailevat joka vuosi myös mm. Panaman kanavalla sekä Kanarian saarilla ja Marokossa.

NCL:n risteilyaluksilta löytyy palveluita jokaiseen makuun. Kaikilla laivoilla on runsas valikoima erilaisia ravintoloita, baareja sekä kahviloita. Luonnollisesti jokaisella laivalla on myös uima-altaita, kylpylä sekä kuntosali, jossa risteilykaloreita pääsee kuluttamaan. Iltaelämää on tarjolla yökerhoissa sekä laivan show-teatterissa, jossa iltaisin nautitaan tasokkaista tanssi-, akrobatia- ja musiikkiesityksistä.

Hyttivaihtoehtoja on runsaasti edullisista sisähyteistä parveke- ja perhehytteihin ja tilaviin usean makuuhuoneen sviitteihin. Kaikissa hyteissä on vähintään ilmastointi, minibaari, TV, tallelokero sekä 24 h hyttipalvelu, oma kylpyhuone ja WC. Uusimmilla laivoilla löytyy myös oma Haven -luksushyttiluokka, jossa matkustavien käytössä on oma, muilta matkustajilta suljettu Haven -oleskelualue uima-altaineen ja aurinkotuoleineen. Luonnollisesti Haven -hyttien varustelu- ja palvelutaso on muita korkeampi.

Uusimmilla laivoilla on myös ns. sinkkuosasto, jossa on edullisia hyttejä yksin matkustaville. Sinkkuhytit ovat sisähyttejä johon mahtuu kaksi henkilöä, mutta hinta on vain yhdestä. Näiden hyttien yhteydessä on myös oma lounge-alue, jossa on tarjoilua ja seurustelutila.

NCL:n risteilyiden eräs valtti on ns. Freestyle cruising, joka tarkoittaa, ettei (toisin kuin useimmilla muilla varustamoilla) kattausaikoja ja pukukoodeja ole. Laivan pääravintolat ovat avoinna koko illan ja syömään voi mennä juuri silloin kun huvittaa. Jos haluaa jotain erikoisempaa, voi tehdä pöytävarauksen johonkin laivan lukuisiin erikoisravintoloihin.

NCL:n laivoilla tapaat kaikenikäisiä risteilyvieraita ja laivan ohjelmatarjonnasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Etenkin lapsiperheille NCL on hyvä vaihtoehto koska lapset risteilevät edullisesti ja heille löytyy runsaasti ohjelmaa laivoilla kuten lastenkerhoja, allasjuhlia, sirkuskoulua, pelihalleja ja paljon muuta.

Kaikissa satamakohteissa on tarjolla kattava valikoima opastettuja retkiä ja kiertoajeluita lisämaksua vastaan, tai kohteisiin voi tutustua omin päin.

NCL:n risteily sopii erityisesti niille, jotka haluavat nauttia risteilystään omaan tahtiin ja tyyliin ilman ruoka-aikoja ja kravattia. Myös lapsiperheet löytävät NCL:stä oman varustamonsa.

Lisää Norwegian Cruise Linesta
Risteilypaketit Norwegian Cruise Linella
Mr Travelin risteilypaketit Norwegian Cruise Linella sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, kohteesta riippuen myös meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 1300-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Hinnat ovat kalleimmillaan merialueen ruuhkasesongin aikaan, joka usein on kesä. Norwegian Cruise Linella on myös varsin paljon erilaisia alennuskampanjoita vuoden aikana, joten hinnat vaihtelevat paljon.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Risteilyt ovat yllensä noin viikon pituisia, mutta tarjolla on myös muutaman päivän risteilyjä, jotka voivat olla riittävä pituus Välimerellä. Yleensä risteilyyn lisätään 1-2 päivää maissa ennen risteilyä.
Paras matkustusaika on merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Nosta matkasi tasoa varaamalla esimerkiksi parvekehytti sisähytin sijaan. Norwegian Cruise Linella on lisäksi tarjolla tasokkaampia Haven-hyttejä sekä joillain laivoilla myös osasto sinkkumatkustajille, jonka hytit ovat edullinen vaihtoehto yksin matkustaville.
Matkaidea
Karibian risteilyt lähtevät yleensä Miamista tai Fort Lauderdalesta, jotka voit helposti yhdistää kaupunkilomaan vaikkapa New Yorkissa.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.