Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Oceania Cruises / Risteily
Oceania Cruises kuuluu luksusvarustamoihin, joka palvelee asiakkaitaan hieman pienemmillä laivoilla ja yleensä pitemmillä risteilyillä kun normaalisti. Kesto on tyypillisesti 10 päivästä ylöspäin ja tarjonnassa on jopa puoli vuotta kestäviä maailmanympäriristeilyjä.

Oceania Cruisesin risteilyt sopivat parhaiten pariskunnille, jotka haluavat hemmotella itsensä tasokkaalla risteilyllä ruuhkattomissa puitteissa.

Oceania Cruises
Oceania Cruisesin risteilyillä voit kirjaimellisesti mennä vaikka maailman ympäri - Yksi varustamon viidestä risteilyaluksesta, MS Insignia, lähtee puolivuosittain Miamista 180 päivän reitilleen maapallon ympäri. Tämä reitti kuvaakin erinomaisesti Oceanian risteilytarjontaa. Reittivaihtoehtoja löytyy kaikkialta maailmasta ja hyvinkin eksoottisilta vesiltä. Mille kuulostaisi vaikkapa risteily Tahitilta Pääsiäissaarille ja Etelä-Amerikkaan?

Oceanian risteilyt ovat tyypillisesti vähän pidempiä, usein 10-14 päivän mittaisia. Hyvin monet risteilyt alkavat ja päättyvät eri kaupunkeihin, joten et varmasti ehdi kyllästyä matkakohteisiin.

Oceanian risteilyalukset ovat selvästi pienempiä kuin usealla muulla varustamolla. Sen vuoksi laivat voivat vierailla myös pienissä satamissa ja kohteissa, joihin ei isommilla laivoilla päästä. Samasta syystä tunnelma laivoilla on intiimimpi ja kiireettömämpi kun suurilla aluksilla eikä jonoja juuri synny sen koommin ravintoloissa kun muissakaan palveluissa.

Oceania Cruises onkin hyvä valinta kun haluat kokea luksusmatkailua pienemmissä puitteissa silti tinkimättä palveluvalikoimasta.

Lisää Oceania Cruisesista
Risteile jet-setin tavoin Välimerellä lokakuussa
Luksusvarustamo Oceania Cruises ja Mr Travel tarjoaa nyt huippuedullisen Välimeren luksusristeilyn 17.10.-26.10., jolloin Ms Riviera risteilee Monacosta Barcelonaan.

Pakettimme sisältää lennot Helsinki - Nizza / Barcelona - Helsinki, risteilyn ikkunahytissä, täysihoidon laivalla (sis. myös ruokajuomat), yhden yön majoituksen 5-tähden Grand Central Barcelona -hotellissa sekä kuljetukset Barcerlonan satamasta hotelliin ja hotellista lentokentälle.

Lisäksi tarjoamme kaupan päälle tyylikkään helikopterikuljetuksen Nizzan lentokentältä suoraan Monacon satamaan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten lähetä tarjouspyyntö jo tänään alla olevalla Kysy-napilla.
Risteilypaketit Oceania Cruisesilla
Mr Travelin risteilypaketit Oceania Cruisesilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, meno-paluu kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä kohteesta riippuen myös lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 2500-6000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta. Oceania Cruisesin tarjoamat pitkien 180 päivän maailmanympäriristeilyjen hinnat liikkuvat 30 000 euron tietämissä.
Hinnat ovat kalleimmillaan merialueen ruuhkasesongin aikaan, joka usein on kesä.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää risteilyä merialueesta riippumatta, jotta ehdit tutustua useampaan satamakohteeseen. Yleensä risteilyyn lisätään muutama päivä maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa noin 8-10 päivään.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Hyvä tapa kohentaa matkasi tasoa on varata risteily hieman parempaan hyttiin. Suosittelemmekin vähintään parvekehytin varaamista. Se ei maksa kovin paljon lisää huomioiden suuri lisäarvo verrattuna esim. sisähyttiin. Joskus myös minisviitti voi olla hyvä vaihtoehto.
Matkaidea
Yhdistä risteilysi pitempään lomaan lähtösataman kohteessa tilaamalla vaikkapa 5 päivän kaupunkiloman ennen risteilyä.
Jos risteily loppuu eri paikkaan kun mistä se alkaa, voit jopa tehdä kaksi lyhyempää lisälomaa maissa ennen ja jälkeen risteilyn.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Oceania info
Lue
Oceania Cruises varustamoinfo
1. Yleisesittely
Oceania Cruisesin risteilyillä voit kirjaimellisesti mennä vaikka maailman ympäri - Yksi varustamon viidestä risteilyaluksesta, MS Insignia, lähtee puolivuosittain Miamista 180 päivän reitilleen maapallon ympäri. Tämä reitti kuvaakin erinomaisesti Oceanian risteilytarjontaa. Reittivaihtoehtoja löytyy kaikkialta maailmasta ja hyvinkin eksoottisilta vesiltä. Mille kuulostaisi vaikkapa risteily Tahitilta Pääsiäissaarille ja Etelä-Amerikkaan?

Oceanian risteilyt ovat tyypillisesti vähän pidempiä, usein 10-14 päivän mittaisia. Hyvin monet risteilyt alkavat ja päättyvät eri kaupunkeihin, joten et varmasti ehdi kyllästyä matkakohteisiin. Oceanian risteilyalukset ovat selvästi pienempiä kuin usealla muulla varustamolla. Sen vuoksi laivat voivat vierailla myös pienissä satamissa ja kohteissa, joihin ei isommilla laivoilla päästä.

Miksi juuri Oceania Cruises?

- Keskikokoiset laivat - Tunnelma on rauhallisempi ja intiimimpi kuin suurilla risteilyaluksilla
- Pienemmät laivat pääsevät pienempiin satamiin - Kiehtovia reittivaihtoehtoja ympäri maailmaa
- Täysihoito plus - Ruoat ja alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan
- Ei kattausmaksuja - Sisäänpääsymaksut ravintoloihin sisältyvät jo risteilyhintaan
- Ei kattausaikoja - Syö missä haluat, milloin haluat ja kenen kanssa haluat
- Ei pukukoodeja - Voit rauhassa jättää smokin kotiin
- Tutustu myös satamakaupunkeihin - Kuljetukset sataman ja keskustan välillä sisältyvät risteilyhintaan
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made