Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Poseidon Expeditions / Risteily
Poseidon Expeditions on varustamo, joka keskittyy arktisen alueen risteilyihin. Reittejä on lukuisia niin Antarktiksella, Pohjoisnavalla sekä Grönlannin ja Islannin vesillä. Aluksina on ydinkäyttöinen jäänmurtaja sekä pienempi risteilyalus, jotka tarjoavat hyvin erikoisen ja kiehtovan risteilyelämyksen.

Poseidon Expeditions tarjoaa näin ainutlaatuisen risteilykokemuksen, johon vain harva suomalainen on ottanut osaa.

Poseidon Expeditions
Poseidon Expeditions on tutkimusmatkatoimisto, joka on erikoistunut Pohjoisnavalle ja Etelämantereelle suuntautuviin erikoisristeilyihin.

Vuodesta 1999 Poseidon Expeditions on vienyt löytöretkeilijähenkisiä matkaajia pohjoisnavalle venäläisellä "50 Years of Victory" -jäänmurtajalla. Eteläisellä pallonpuoliskolla ohjelmassa ovat mielenkiintoiset risteilyt Tulimaasta Falklandin saarille ja aina Etelämantereelle saakka. Nämä risteilyt tehdään Sea Explorer -risteilyaluksella. Tämä tasokas laiva ottaa mukaan vain noin 120 matkustajaa, tärkeä seikka kun liikutaan Etelämantereen herkässä luonnossa.

Kaikki matkat ovat korkeatasoisia, hytit ovat hyvin varusteltuja ja matkan hintaan sisältyy mm. kaikki ruokailut. Kaikilla matkoilla on mukana oppaita ja asiantuntijoita, joiden erikoisalaan kuuluu mm. napa-alueiden luonto ja eläimistö. Asiantuntijat paitsi pitävät luentoja laivalla, osallistuvat laivasta tehtäville retkille ja kertovat retkien aikana tarkemmin päiväretkikohteesta.

Etelämantereen risteilykausi on lokakuun puolivälistä maaliskuulle ja pohjoisnavalle matkoja tehdään heinäkuusta elokuuhun. Koska matkoja toteutetaan vain muutamia vuosittain, ovat ne hyvin kysyttyjä. Matkavaraus kannattaakin tehdä hyvissä ajoin.

Lisää Poseidon Expeditionsista
Risteilypaketit Poseidon Expeditionsilla
Mr Travelin risteilypaketit Poseidon Expeditionsilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, yleensä muutaman päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn täysihoidolla Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, kohteesta riippuen meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä hotellin ja sataman välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Noin kahden viikoin risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 9000-14 000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Lähtöjä on rajoitetusti vuodessa jolloin valinnanvaraa risteilyn pituudesta on vähän. Yleensä risteilyt kestävät kahdesta viikosta ylöspäin, johon kannattaa lisätä muutama maapäivä ennen lähtöä merelle.
Lisät
Poseidonin molemmilla laivoilla on jonkin verran valinnanvaraa mitä tulee hytteihin. Hytit ovat samankaltaisia, mutta kokoa voi kasvattaa lisähinnasta erinäisillä sviittivaihtoehdoilla.
Matkaidea
Antarktiksen risteilyt lähtevät ja saapuvat Argentiinaan. Voit siis helposti jatka risteilylomasi vaikkapa Argentiinan kiertomatkalla, joita valikoimastamme löytyy monta erilaista.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.