Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Regent Seven Seas Cruises / Risteily
Regent Seven Seas Cruises on pienempi luksusvarustamo, jonka erikoisuus on all inclusive -risteilyt, joihin sisältyy lähes kaikki. Myös maaretket sisältyvät hintaan, joka tekee Regentin risteilyistä erityisen houkuttelevia niille, jotka haluavat kokea useita eri kohteita.

Regentin pienemmät laivat pääsevät myös satamiin, joihin ei suurilla aluksilla pääse, laajentaen näin kohdetarjontaa entisestään.

Jos siis haluat kokea todellista luksusta merellä, Regent on valintasi.

Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises on luksusvarustamo, joka tarjoaa viiden tähden all inclusive -risteilylä pienemmällä laivastolla.

Vuosittain laivat vierailevat useassa sadassa satamakaupungissa kaikkialla maailmassa. Paitsi lyhyempiä 1-2 viikon mittaisia risteilyitä, tarjoaa Regent myös mielenkiintoisia reittejä valtamerten yli kuten Atlantin yli Euroopasta Karibialle. Lisäksi risteilykalenterista löytyy erikoislähtöjä Euroopasta Oseaniaan sekä Etelä-Amerikan kiertoristeilyitä. Näillä erikoislähdöillä voi matkustaa joko osan reitistä tai koko matkan Etelä-Amerikan ympäri tai Euroopasta aina Australiaan saakka.

Laivojen sisustus on tasokas edustaen hieman konservatiivisempaa ja elegantimpaa tyyliä. Hytit ovat kaikki parvekkeellisia sviittejä.

Risteilyt ovat all inclusive -risteilyitä, joiden hintaan sisältyy paitsi itse matka, myös ateriat, juomat, valikoidut alkoholijuomat ja samppanjat laivalla sekä palvelumaksut.

Kaikissa satamakohteissa on tarjolla kattava valikoima opastettuja tasokkaita retkiä, jotka myös sisältyvät matkan hintaan. Asiakas voi mennä niin monelle retkelle kun haluaa ja ehtii. Lisäksi on tarjolla erikoisretkiä pienille ryhmille lisämaksua vastaan.

Regentin risteilyt sopivat vaativille asiakkaille, jotka haluavat matkaltaan luksusta ja tasokasta palvelua, missä lähes kaikki sisältyy hintaan. Korkeamman hinnan ja tason takia, Regentin risteilyt eivät sovi lapsiperheille.

Lisää Regent Seven Seas Cruisesista
Risteilypaketit Regent Seven Seas Cruisesilla
Mr Travelin risteilypaketit Regent Seven Seas Cruisesilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, all inclusive All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, rajoittamaton määrä retkiä maakohteissa, meno-paluu -kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 3000-6000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Hinnat ovat kalleimmillaan merialueen ruuhkasesongin aikaan, joka usein on kesä.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Lähes kaikki Regentin risteilyt ovat vähintään viikon pituisia. Kattavamman matkakokemuksen saa kuitenkin esimerkiksi 10 päivän risteilyillä, jolloin myös matkan päivähinta alenee. Yleensä risteilyyn lisätään 2-3 päivää maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa 12-13 päivään.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Kohenna matkustusmukavuutesi esimerkiksi varaamalla Penthouse tai Explorer sviitin, kaupan päälle saat butlerin palvelut.
Matkaidea
Pidennä matkasi muutamalla kaupunkilomapäivällä lähtö- tai päätesatamakohteessa.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.