Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Royal Caribbean International / Risteily
Royal Caribbean International (RCI) tunnetaan erityisesti giganttisista suomalaisvalmisteisista laivoistaan Allure of the Seas ja Oasis of the Seas. Nämä maailman suurimpiin kuuluvat risteilyalukset ovat se suomalaisen insinööritaidon mestarinäyte, joka nosti Suomeen laivanrakennusosaamisen lopullisesti maailmankartalle.

Royal Caribbean tunnetaan erityisesti huimista innovaatioistaan, vai tiedätkö muita risteilyaluksia joilla voi surffata tai lentää vapaapudotuksessa? Nämä huippulaivat ovatkin itsessään varsin hyvä syy risteillä Royal Caribbeanin kanssa. Kun hinnatkin ovat kohdallaan ja laivat tarjoavat runsaasti tekemistä myös lapsiperheille, ei ole mitään syytä jättää väliin tulevan sesongin risteilylomaa.

Royal Caribbean International
Royal Caribbean International (RCI) tunnetaan Suomessa varmasti parhaiten Turun telakalla rakennetuista maailman suurimpiin kuluviin risteilyaluksista Oasis of the Seas sekä Allure of the Seas. Näiden lisäksi yhtiöllä on noin kaksikymmentä muuta alusta laivastossaan. Uusin laiva, Harmony of the Seas on maailman suurin risteilyalus, sillä se on hieman Oasis- ja Allure of the Seas -laivoja kookkaampi.

Royal Caribbean tarjoaa vuosittain noin 90 erilaista risteilyä melkein 300 satamakohteeseen. Kohteina ovat mm. Alaska, Aasia, Australia, Bahama, Kanada, Karibia, Etelä-Amerikka, Eurooppa, Havaiji, Meksiko, Panaman kanava ja Uusi-Seelanti. Royal Caribbean on tunnettu innovaatioistaan ja laivoilta löytyy runsaasti aktiviteetteja sekä ihmeteltävää pidemmänkin risteilyn ajaksi. Silti risteilyt ovat hinnoiltaan varsin kilpailukkyisisä.

Royal Caribbeanin asiakaskunta on nuorekas ja lapsiperheille on tarjolla ikäryhmittäin jaettuja kansainvälisiä lastenklubeja pelihallien ja lastenaltaiden lisäksi. Kaikissa satamakohteissa on tarjolla kattava valikoima opastettuja retkiä ja kiertoajeluita lisämaksua vastaan.

Risteilylomalla saa pukeutua kuten haluaa, mutta toki muut huomioon ottaen. Illallisravintoloihin on suosituksia pukeutumisesta ja pukukoodit ovat illasta riippuen vapaa, epämuodollinen tai muodollinen. Juhlallisemman pukeutumisen illallisille ei tarvitse osallistua niin halutessaan, vaan näille illoille voi valita jonkun toisen ravintolan laivan laajasta ravintolatarjonnasta.

Lisää Royal Caribbeanista
Risteilypaketit Royal Caribbeanilla
Mr Travelin risteilypaketit Royal Caribbeanilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, kohteesta riippuen myös meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 1600-2500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Hinnat ovat kalleimmillaan merialueen ruuhkasesongin aikaan, joka usein on kesä. Royal Caribbeanilla on myös varsin paljon tarjouksia ja alennuksia vuoden aikana, joten hinnat vaihtelevat paljon.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää risteilyä merialueesta riippumatta, jotta ehdit tutustua useampaan kohteeseen. Tarjolla on myös muutaman päivän risteilyjä, jotka voi olla hyvä vaihtoehto etenkin Välimerellä. Yleensä risteilyyn lisätään muutama päivä maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa hieman.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Nosta matkasi tasoa varaamalla esimerkiksi parvekehytti sisähytin sijaan. Royal Caribbeanin laivoilla on myös runsaasti erilaisia sviittejä ja erikoishyttejä tarjolla.
Matkaidea
Karibian risteilyt lähtevät yleensä Miamista tai Fort Lauderdalesta, jotka voit helposti yhdistää kaupunkilomaan vaikkapa New Yorkissa.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.