Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Sea Cloud Cruises / Risteily
Sea Cloud Cruises tarjoaa hieman erilaisen risteilykokemuksen. Sea Cloundin kaksi laivaa ovat nimittäin suuria monimastoisia purjelaivoja, joka vievät matkustajat, ei vain satamasta satamaan, vaan myös ajassa taaksepäin.

Sea Cloud Cruisesin nostalgiset risteilyt eivät siis ole vain matkustamista paikasta toiseen, vaan kokonaisvaltainen merielämys upeissa puitteissa hyvistä palveluista nauttien.

Sea Cloud Cruises
Sea Cloud Cruises on vuonna 1979 perustettu risteilyvarustamo, joka omistaa kaksi risteilylaivaa ja yhden jokiristeilijän. Sea Cloudin erotta monesta muusta risteilyvarustamosta se, että heidän laivat ovat aitoja purjelaivoja, jotka purjehditaan käsin ison miehistön voimin. Risteilyn aikana siis näet ja koet, kuinka merellä liikuttiin ennen höyrykoneita ja diesel-moottoreita.

Sea Cloudin purjelaivat risteilevät pääasiassa Euroopassa ja Karibialla. Kesällä laivat ovat Välimerellä ja talveksi ne siirtyvät Karibialle, missä risteillään erityisesti Pienten Antillien alueella sekä Väli-Amerikan itäisellä rannikolla. Todella mieleenpainuva risteilykokemus on Atlantin ylitys oikealla purjealuksella!

Sea Cloudin risteilyillä nautit viiden tähden palvelusta. Koska laivat ovat henkilömäärältään pieniä, tulevat muut matkustajat ja henkilökunta nopeasti tutuksi. Sisustuksessa on säilytetty menneen ajan tunnelma ja helposti unohtaakin olevansa 2000-luvulla.

Laivoilla on yksi pääravintola, jossa iltaisin on yksi illalliskattaus. Lisäksi molemmilla laivoilla on pianolounge, kirjasto, aurinkokansi ja kansibaari. Uudemmalla Sea Cloud II -aluksella on lisäksi sauna, pieni kuntonurkkaus sekä uimatasanne, josta pääsee pulahtamaan virkistävälle uinnille. Molemmilla laivoilla on kannettava tietokone matkustajien käytössä jos haluaa välillä tarkistaa kotimaan kuulumisia.

Useimmat Sea Cloudin risteilyistä ovat kestoltaan 7-10 päivää. Koska laivat ovat varsin pieniä, jätetään isot kaupungit suurille risteilyaluksille ja keskitytään pienempiin satamakohteisiin. Sea Cloudin matkassa pääseekin usein tutustumaan kohteisiin, joiden kaduilla ei kohtaa muiden laivojen kymmeniä turistiryhmiä.

Karibian risteilyillä hintaan sisältyy jo valmiiksi muutamia retkiä, joilla pääsee tutustumaan kiehtoviin nähtävyyksiin sataman ulkopuolella. Muualla maailmassa Sea Cloud tarjoaa valittuja retkiä eri kohteissa, joita voi varata ennakkoon tai paikan päällä laivalla lisämaksua vastaan. Luonnollisesti voit aina lähteä tutustumaan kohteisiin omin päin. Useimmissa satamissa laiva pääsee kokonsa vuoksi lähelle keskustaa eikä erillistä kuljetusta tarvitse.

Pukeutuminen risteilyillä on vapaamuotoista. Esimerkiksi Karibian auringossa mukavat ja siistit kesäasut ovat paras valinta. Ainoastaan kapteenin illallisille toivotaan eleganttia ja siistimpää pukeutumista.

Sea Cloudin alusten hyttivalikoima on teknisistä syistä rajoittunut. Sisähyttien lisäksi tarjolla on ikkunalliset hytit sekä suurempia sviittejä. Parvekehyttejä ei ole valikoimassa.

Sea Cloudin risteilyt sopivat erityisesti pariskunnille, myös häämatkalaisille tai jopa heille, jotka haluavat mennä naimisiin Sea Cloudin purjeiden alla. Lapset ovat myös tervetulleet, mutta erityisiä palveluita heille ei ole tarjolla.

Koska alukset liikkuvat tuulen voimalla ne eivät ole stabiloituja ja saattavat sen takia heilua hieman suuria moottorialuksia enemmän. Tämä seikka tuulee huomioida jos on kovin herkkä merenkäynnille.

Lisää Sea Cloud Cruisesista
Risteilypaketit Sea Cloud Cruisesilla
Mr Travelin risteilypaketit Sea Cloud Cruisesilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn, all inclusive All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, satamakohteesta riippuen valikoituja retkiä, meno-paluu kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä kohteesta riippuen myös lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 3500-6000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Sea Cloudin risteilyt kestävät yleensä viikosta ylöspäin. Tyypillisin kesto n. 10 päivää. Yleensä risteilyyn lisätään muutama päivä maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Kokeile sviittiä vaihtoehtona perushytille. Näin saat runsaasti enemmän tila pienellä lisähinnalla.
Matkaidea
Yhdistä risteilysi pitempään lomaan lähtösataman kohteessa kaupunkilomalla ennen risteilyä. Esimerkiksi Kuuban risteilyllä kannattaa harkita kaupunkilomaa Havannassa tai rantalomaa Varaderossa ja Cayo Santa Mariassa.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.