Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Ryhmämatkat
Mr Travelin kautta voit tilata matkan myös suuremmalle ryhmälle kuten urheiluseurallesi, kerhollesi, yrityksellesi tai kaveriporukalle.

Mr Travelilla on erittäin pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestelyistä ja kauttamme matkustelee sadat ryhmämatkalaiset vuodessa. Annamme myös ehdotuksia sopivista kohteista, ohjelmasta ja muista järjestelyistä ellei Sinulla jo ole koko matkaideaa jo mietittynä.

Tutustu muutamaan ryhmämatkan järjestäjän vinkkiin alla ja jätä ryhmätarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.
Mikä on ryhmä?
Matkailualalla ryhmäksi lasketaan yleensä vähintään 8-10 henkilön yhdessä matkustava joukko. Esimerkiksi lentoyhtiöt eivät myönnä ryhmähintaa tätä pienemmille seurueille.
Ei aina edullisempi
Ryhmämatka ei välttämättä ole edullisempi kuin yksittäisen matkustajan ostama matka koska palveluntarjoajat hinnoittelee ryhmän peruutusriskin hintoihinsa. Ryhmähinta on yleensä kuitenkin edullisempi kuin jos iso seurue ostaa matkansa yksitellen. Ryhmähintoihin pätee omat matkustus- ja peruutussäännöt, jotka vaikuttavat myös näiden palveluiden hinnoitteluun varsinkin lentoyhtiöiden osalta.
Jos sitoudut, maksat vähemmän
Jos ryhmäsi on valmis sitoutumaan nopeasti kauppaan varaamisen jälkeen, eli maksamaan matkan edes osittain ja vahvistamaan matkustajien nimet, saat yleensä matkan huomattavasti edullisemmin kuin jos lopullinen päätös ja matkustajalista tehdään hyvin myöhään. Varmista siis ryhmäsi osallistujat jo hyvin varhaisessa vaiheessa, niin saatte edullisemman matkan.
Jos sitoudut maksat vähemmän
Yleisesti ryhmämatkaan sisältyy vähintään lennot, majoitus sekä kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä. Mutta Mr Travelin valikoimasta löytyy myös kattava valikoima erilaisia ohjelmapalveluita ja tapahtumalippuja, jolla voit elävöittää ryhmäsi matkan ja ehkä tehdä jotain varsinaisen ohjelman ulkopuolella.
Myös yrityksille
Lukuisa yritys ostaa ryhmämatkansa Mr Travelilta. Oli sitten kyse henkilökunnan virkistys- tai pikkujoulumatkasta, konferenssista tai myyntitiimin matkasta, vastaus löytyy Mr Travelilta.
Jätä yhteydenottopyyntö ryhmämatkasta
Voit lähettää yhteydnottopyynnön ryhmämatkaideastasti.
Soitamme Sinulle sen jälkeen takaisin 1-2 arkipäivän kuluessa, jotta voimme kekustella yksityiskohdista ja tehdä Sinulle tarjouksen.

Yhteydnttopyyntö ei sido ostamaan mitään.