Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uutiskirje 10 / 2017
Tällä kertaa uutiskirjeemme vinkkaa Amerikan opastetuista matkoista sekä lisääntyneestä jokiristeilytarjonnastamme. Tutustu myös joulun jokiristeilyihin Euroopassa sekä konserttimatkoihin.
Opastetut matkat Amerikkaan

Yhdysvallat, eli USA, on monille meistä tuttu lähinnä Hollywoodin elokuvien sekä poliittisten uutisten kautta, jotka luovat varsin yksipuolisen mielikuvan tästä valtavasta maasta.

Samalla helposti unohtuu, että USA on ehkä upeimpia matkailumaita maailmassa kattaen kaikkea aavikoista jäätiköihin ja ultramodernista kaupunkielämästä historiallisiin pikku kyliin. Siksi USA onkin erinomaisen hyvä kiertomatkakohde, jossa riittää hämmästeltävää ja katseltavaa vaikka koko elämäksi.

USA:n kiertomatkat tehdään yleensä omatoimisesti autolla ajaen. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan sovi kaikille, joten olemme nyt julkaisseet muutaman opastetun kiertomatkan, joissa matkustat pienryhmän seurassa englanninkielisen oppaan kanssa.

Opastetun kiertomatkan etu on helppous. Sen sijaan että keskittyisit itse ajamiseen, voit rentoutua ja nauttia maisemista kaikessa rauhassa. Lisäksi mukana on opas, jonka johdolla tehtävillä kiertokävelyillä matkan varren kohteet avautuvat paljon paremmin kuin tutustuessa niihin yksin. Tutustut myös ryhmäsi muihin matkalaisiin, jotka usein tulevat joka maailman kolkasta. Jo ensimmäisen päivän jälkeen juttu luistaa ja englantikin taittuu ihan mukavasti.

Opastetut uutuutemme USA:han ovat Lännen maisemat, New England ja Kanada sekä Rocky Mountains ja Yellowstone, jotka kukin kattavat eri osia USA:sta.

Mr Travelin USA:n tarjonta on todella kattava. Mikäli mieli tekee lähteä ensi kesänä Amerikkaa ihailemaan, ota jo nyt yhteyttä niin katsotaan yhdessä mikä lukuisista kiertomatkoista sopisi parhaiten juuri sinulle.
Air Berlin lopetti toimintansa

Lentoyhtiö Air Berlin ilmoitti, että yhtiön kaikki toiminta loppuu lokakuun lopussa. Jo aiemmin tänä syksynä uutisoimme yhtiön vararikosta. Air Berlinille etsittiin pitkään jatkajaa, mutta lopulta yhtiö päätettiin pilkkoa Lufthansan ja EasyJetin kesken ja Air Berlinin nimi jää historiaan.

Tytäryhtiö NIKI sen sijaan jatkaa lentojaan normaalisti. Air Berlinin viimeiseksi reitiksi Suomeen jäi lennot Berliinistä Helsinkiin. Toistaiseksi tällä reitillä jatkaa lentojaan Finnair.

Myös jo 60-luvulla perustettu brittiläinen Monarch Airlines, joka tosin ei lentänyt Suomeen, kaatui hiljattain. Kyse on suurin lentoyhtiökonkurssi Britannian historiassa.Äskettäiset konkurssit osoittavat lentoalan kovan kilpailutilanteen. Euroopassa on vielä lukuisia yhtiöitä joiden talous ei ole kunnossa, joten lisää konkursseja on kaikesta päätelleen odotettavissa lähivuosina.
Seven Seas Explorer vie todelliselle luksusmatkalle

Regent Seven Seas Cruises -varustamo ei ole all inclusive, vaan jotain vielä enemmän. Risteilyjen hintaan sisältyy niin paljon kaikkea, että lompakon voi melkein jättää kotiin. Mm. kaikki ateriat, todella runsas ja tasokas juomavalikoima, WiFi-yhteys hytissä, erikoisravintolat sekä reitistä riippuen jopa kymmenien retkien valikoima sisältyy matkasi hintaan.

Regentin laivoista uusin, vuosi sitten valmistunut Seven Seas Explorer, talvehtii Karibialla risteillen Miamista reittejä sekä pienille Antilleille että Väli-Amerikkaan.

Seuraavassa esimerkkejä talven lähdöistä:

Pienten Antillien paratiisit - 13 vrk 6355,- / hlö
Reitti: Miami - St. Kitts - St. Lucia - St. Barts - Bahamasaaret - Miami

Väli-Amerikan helmet - 13 vrk 5945,- / hlö
Reitti: Miami - Key West - Roatan - Santo Tomas de Castilla - Harvest Caye - Costa Maya - Cozumel - Caymansaaret - Miami

Hinnat alkaen kun kaksi matkustaa samassa hytissä sisältäen meno-paluu -lennot Miamiin, kuljetuksen hotelliin, 3 yön majoituksen 5-tähden hotellissa Miami Beachilla ennen risteilyä, sekä Regentin All-inclusive -risteilyn Deluxe-parvekehytissä.

Kun varaat Karibian risteilyn nyt, säästät yli 300 eur / hlö ja autat lisäksi hurrikaani Irman uhreja Karibialla. Regent lahjoittaa nimittäin jokaisesta risteilyvarauksesta jopa 750 dollaria hurrikaanirahastoon.

Myös Välimerelle löytyy erinomaisia tarjouksia vielä tälle syksylle. Esimerkiksi upea 12 yön risteily Roomasta Lissaboniin on alkaen vain 4595,- / hlö! Risteily on marraskuussa juuri ennen kuin Explorer lähtee Atlantin yli kohti Karibiaa.

Esimerkkihintamme sisältää myös lennot sekä kuljetukset ja majoitukset maissa ennen risteilyä. Tällä lähdöllä hintaan sisältyy yli 60 retken valikoima, josta varmasti löytyy kiehtovia vaihtoehtoja jokaisessa satamakaupungissa.
Talven kulttuuritapahtumat maailmalla

Maailman upeat konserttiareenat ja oopperatalot tarjoavat tälläkin kaudella hienoja elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Ooppera tai musikaali huipentaa kaupunkilomasi ja on pelkkää nautintoa kaikille aisteille.

Verkkosivuiltamme löytyy nyt esimerkkejä talvikauden 2017-2018 konserttimatkoista Milanoon, Venetsiaan ja New Yorkiin. Esillä on vain muutama esimerkkiooppera, mutta toki järjestämme liput kaikkiin näytöksiin näissä konserttitaloissa.

Kauttamme saat myös muiden kohteiden esityksiä kuten Wienin ensi vuoden uudenvuoden konsertit. Saksassa on myös runsaasti konserttitarjontaa, tai miksi et menisi hieman kauemmaksi kuuntelemaan Sydneyn ikonisen oopperatalon näytöksiä?

Jos modernimpi tuotanto kiinnostaa, niin kauttamme järjestyy myös musikaalimatkat New Yorkin Broadwaylle sekä Lontooseen.
Runsaasti lisää jokiristeilytarjontaa

Ensi vuodelle tarjonnassamme on entistäkin enemmän jokiristeilyjä, sillä valikoimaamme tulevat sekä A-Rosa -varustamon että Crystal River Cruisesin risteilyt Lüftner Cruisesin lisäksi.

A-Rosan reilut kymmenen laivaa risteilevät Euroopan eri vesireittejä varhaisesta keväästä aina loppusyksyyn unohtamatta tunnelmallisia adventti- ja jouluristeilyjä. A-Rosan risteilyt ovat all inclusive, hintaan sisältyy niin kaikki ateriat kuin runsas juomavalikoima.

Crystal River Cruises on kenties tasokkain jokiristeilyvarustamo Euroopan joilla. Upeat viiden tähden luksuslaivat tarjoavat tilavia sviittejä joissa hovimestarin palvelut sisältyvät kaikkiin hytteihin. Crystal River Cruises on myös all inclusive, tai oikeammin all exclusive - miltei kaikki kuviteltavissa oleva on jo mukana risteilyn hinnassa: mm. retket, ruokailu, juomat sekä lentokenttäkuljetukset kuuluvat aina Crystal River Cruisesin jokiristeilyihin.
Jouluna Eurooppaan risteilemään

Jokiristeilyistä puheen ollen, nyt on tarjolla todella edullisesti upeita jouluristeilyjä Keski-Euroopassa! Mikset viettäisi tänä vuonna joulua risteillen Euroopan joilla?

Tarjoamme nyt yhdessä Lüftner Cruisesin kanssa upeat jouluristeilyt todella edullisesti:

6 yön jouluristeily Passausta 22.-28.12.2017 1626,- (pelkkä risteily) tai 8 yön matkapaketti nyt vain 2165,-.

6 yön jouluristeily Kölnistä 22.-28.12.2017 1710,- (pelkkä risteily) tai 8 yön matkapaketti nyt vain 2115,-.

Hintaesimerkit alkaen / hlö, kun kaksi matkustaa yhdessä. Risteilyhinnat sisältävät Lüftner Cruisesin täysihoitoristeilyn. Matkapaketit sisältävät risteilyn lisäksi suorat lennot kohteeseen, lentokenttäkuljetukset sekä tulo- että lähtöpäivänä, kahden yön hotellimajoituksen tasokkaissa 4-tähden hotelleissa aivan Kölnin ja Münchenin ydinkeskustoissa, sekä laivayhtiön retkipaketit, joilla pääset opastetusti tutustumaan matkan varrella toinen toistaan viehättävimpiin kaupunkeihin ja kyliin.

Muistathan myös Lüftnerin adventti- ja uudenvuodenristeilyt, joille myös löytyy vielä tilaa. Lisäksi vuoden 2018 risteilyistä saat nyt 15% alennuksen, kun varaat risteilymatkasi 30.11. mennessä.
Rantalomalle Thaimaahan

Thaimaan rantalomaa kannattaa harkita eräänä vaihtoehtona seuraavalle lomasesongille. Thaimaasta löydät nimittäin runsaasti rauhallisia ja hiljaisempia rantoja niille, jotka arvostavat laadukkaampaa matkustamista suurten turistivirtojen ulkopuolella.

Tunnetumpien kohteiden kuten Puhketin ja Koh Samuin lisäksi tarjolla on ainakin toista kymmentä pienempää rantakohdetta, joihin kannattaa tutustua. Mr Travel järjestää matkan minne tahansa Thaimaan rantakohteeseen, joten jos keksit oman suosikkisi, kannatta kysyä meiltä pakettitarjous.

Thaimaan rantaloman voi myös yhdistää Thaimaan tai muiden lähimaiden kiertomatkaan, tai kaupunkilomaan jossain Aasian suurkaupungissa. Vieraile vaikkapa Kuala Lumpurissa, Singaporessa tai Hongkongissa matkalla rentouttavalle rantalomallesi.