Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uutiskirje 2 / 2017
Lomamatkoja varataan jälleen enemmän kun pitkään aikaan ja kysynnän on huomannut myös lentoyhtiöt, jotka avaavat uusia reittejä suomalaisille asiakkaille.
Tässä uutiskirjeessä kerromme erityisesti uusista suorista lentokohteista, joilla helpotat tulevia lomasuunnitelmiasi.
Suorat lennot Mauritiukselle talvella 2017-2018

Upea lomasaari Mauritius Afrikan kupeessa, on nyt ajankohtaisempi kun koskaan. Mauritius on lomakohde aikuisen makuun, missä ruuhkattomat rannat, idylliset hotellit ja tasokkaat palvelut houkuttelevat niin pariskunnat kun häämatkalaisetkin lomalle.

Mr Travelilla onkin varsin kattava Mauritiuksen tarjonta. Sen lisäksi, että voit lomailla tasokkaasti itse Mauritiuksen saarella lukuisassa eri hotellissa, tarjonnassamme on myös erilaisia yhdistelmiä kuten Dubai & Mauritius kaupunki-ranta- tai Mauritius & Kapkaupunki ranta-safari -yhdistelmä.

Talvella 2017-2018 pääseet myös Mauritiuksen lomalle suoralla lennolla.

Thomson Airways alkaa nimittäin 13.12. operoimaan suoria lentoja Helsingistä Mauritiukselle kahden viikon välein. Näin myös Mr Travelin asiakkaat voivat halutessaan matkata Mauritiukselle kätevästi ilman välilaskuja Euroopassa.

Koska lentoja operoidaan vain pari kertaa kuussa, paikkoja on rajoitetusti ja suosituimmat lennot myydään loppuun nopeasti. Jos siis suunnittelet rantalomaa Mauritiuksella ensi talveksi, ota yhteyttä toimistoomme jo nyt.

Mikäli suorien lentojen matkustuspäivät eivät sovi omiin matkasuunnitelmiisi, löytyy Mauritiukselle runsaasti päivittäisiä yhteyksiä Euroopan kautta. Muun muassa Air France ja Air Mauritius tarjoavat yhteyksiä Pariisin sekä Lontoon kautta. Myös Turkish Airlinesilla sekä Lufthansalla löytyy hyvä yhteydet omien läpikulkulentoasemiensa kautta.
Locaboat täyttää 40 vuotta

Locaboat täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Locaboat vuokraa Penichettes jokiveneitä omatoimisille matkailijoille eri puolilla Eurooppaa, mm. Hollannissa, Saksassa, Italiassa sekä Irlannissa. Erityisen runsaasti tarjontaa on Ranskassa eri puolilla maata. Locaboatin kaikki kohteet ja venetyypit ovat varattavissa Mr Travelin kautta.

Synttärijuhlan kunniaksi Locaboat myöntää jopa 20% alennuksen venevuokran osuudesta kun varaat vähintään viikon kestävän jokiveneristeilypaketin Euroopan kanaville tai joille 28.2.2017 mennessä. Suuremmat seurueet saavat jopa 30% alennuksen. Tarjouksen sisältyy rajoituksia ja koskee valikoituja viikkoja. Kysyä lisää toimistostamme.

Locaboatin veneissä on kaikki mukavuudet eikä niiden ohjaamiseen tarvita mitään erityisiä taitoja tai koulutusta. Eksyäkään ei voi kun joella suuntia on vain kaksi - eteen ja taakse.

Leppoisat veneilylomat sopii niin kahdestaan matkustaville, lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin. Veneitä löytyy runsaasti erikokoisia ja valikoimista löytyy myös useamman makuuhytin vaihtoehtoja.
Finnairin uudet kohteet 2017-2018

Finnair lisää talvikaudelle 2017-2018 monta uutta kiehtovaa kohdetta erityisesti Karibian suunnalla.

Talvikauden 2017-2018 Finnairin uutuusreittilentokohteita ovat mm. Havanna Kuubassa, Puerto Vallarta Meksikossa sekä Puerto Plata Dominikaanisessa tasavallassa. Myös Intian Goa avautuu reittikohteena ensi talvena.

Suorat yhteydet mahdollistavat uusia mukavia pakettimatkamahdollisuuksia Mr Travelin asiakkaille, jotka näin välttävät aikaa vievän ja hankalat koneenvaihdot Euroopassa.
Golflomalle kaukomaille

Golfaajien on jälleen aika miettiä, missä maisemissa ensi kesän pelit pelataan.

Mr Travelilla on runsaasti vaihtoehtoja golfareille ja verkkosivuiltamme löydätkin muutamia valmiita ehdotuksia. Upeita kenttiä on kuitenkin maailma täynnä, joten jos sinulla on jokin tietty kohde mielessä, ota yhteyttä Mr Traveliin, niin kokoamme sinulle matkan unelmakentällesi.

Moni asiakkaistamme yhdistää golfin myös rantalomaan tai safariin. Voit esimerkiksi lomailla Mauritiuksen tai Seychellien rannoilla golfailun puitteissa ja jatkaa elämyslomaasi Kenian savanneilla. Tai miksi et pelaisi muutaman päivän Dubaissa, josta jatkat kätevästi lomailua vaikkapa kiertomatkalla Australiassa?
Karvalakkilennoille enemmän mukavuutta

Lentoalalla vallalla oleva trendi on karsia lentolippuun sisältyvät palvelut minimiin.

Yhä useammat lentoyhtiöt myyvät lippuja, joihin ei oikeastaan sisälly mitään muuta kun matkustajan kuljettaminen paikasta toiseen. Matkatavarat, ateriat, lähtöselvitys lentokentällä ja kaikki muu on karsittu pois. Jopa pakolliset verot ja luottokorttikulut on joissain maissa eritelty pois lipun hinnasta ja ne lisätään kokonaishintaan vasta kun verkossa lipun ostava asiakas painaa ostonappia.

Pyrkimyksenä on saada myyntihinta mahdollisimman edulliseksi, jotta lennot tulisivat ensimmäisenä esiin internetin eri varaus- ja vertailusivustoilla. Lentoyhtiöt, joiden hinta ei pomppaa näkyviin ensimmäisten joukossa, jäävät ilman asiakkaiden huomiota ja siten myyntiä.

Koska edulliset liput ovat lentoyhtiölle heikosti kannattavia, lentoyhtiöt yrittävät tarjota asiakkailleen runsaasti erinäisiä lisäpalveluja pelkän lentolipun lisäksi. Kyseessä on juuri ne samat palvelut, jotka vielä muutama vuosi sitten sisältyivät lentolipun hintaan. Tarjotut lisäpalvelut ja niiden hinnat vaihtelevat varsin paljon yhtiöstä toiseen, joten hintojen vertailu ja edullisimman vaihtoehdon löytäminen on usein todella hankalaa.

Kaikki lisät eivät kuitenkaan ole pakollisia tai edes tarpeellisia. Esimerkiksi ateriat lennolla eivät ole välttämättömiä lyhyillä lennoilla Euroopassa. Toisaalta käsilaukkua suuremmat matkatavarat saattavat olla lähes pakollinen palvelu ostettavaksi jos aikoo viipyä paria päivää pitempään matkalla.

Se lentolippu, joka oli hintavertailussa edullisiin, saattaakin tarvittavien lisäpalvelujen jälkeen olla paljon kalliimpi kun seuraavat vertailun liput.

Mr Travel pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen lennot niin, että kokonaishinnassa on jo mukana kaikki ne pakolliset palvelut, joita asiakkaamme matkallaan tarvitsevat. Esimerkiksi matkatavarat sisällytämme lipun hintaan automaattisesti, ellei kyseessä ole hyvin lyhyt (työ)matka lähelle Suomea.

Lisäksi kauttamme voi lähes aina varata kaikki muutkin lisäpalvelut lennoille, kuten ateriat, istumapaikat jne.
Kroatiaan helposti suorilla lennoilla

Tulevana kesänä Kroatia on lähempänä suomalaisia kuin koskaan. Suoria lentoyhteyksiä on toistakymmentä viikossa ja lentoja löytyy niin Splitiin, Dubrovnikiin kuin myös Istrian niemimaalle Pulaan.

Kroatia maa on täynnä ihastuttavia pikkukaupunkeja, joiden kujilla kiire katoaa ja voi vain nauttia lomatunnelmasta. Kroatian sadat pienet ja suuremmat uimarannat sekä upean kirkas vesi tekevät maasta yhden parhaita rantalomakohteita Euroopassa. Kroatiassa myös historia on alati läsnä ja maasta löytyykin yhteensä kahdeksan Unescon maailmanperintökohdetta. Listalta löytyy mm. Dubrovnikin vanha kaupunki sekä Rooman keisarin Diokletianuksen palatsi Splitissä.

Mr Travel suosittelee Kroatiassa auton vuokraamista, sillä omalla autolla ja aikataululla on leppoisaa ajella ympäri etsien sitä hiljaisinta rantaa tai kauneinta näköalaa.

Tarjonnassamme on majoituksia jokaiseen makuun, niin tasokkaita hotelleja kuin huoneistoja sekä huviloita suuremmillekin seurueille. Tiesitkö, että kauttamme voi varata myös huvijahtiristeilyjä, jotka on ehdottomasti paras tapa tutustua Kroatian toinen toistaan kauniimpiin saariin!