Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uutiskirje 3 / 2017
Kevät tekee jo tuloaan ja matkoja varataan nyt kiireisesti kesään, syksyn ja jopa ensi talven lomia varten.

Tämän kuun aiheena ovat mm. golfuutuus, maailman ympäri risteillen ja jännittävät Formula 1-ajot.
Golfia Espanjassa

Kanariansaaret on nähty Suomessa perinteisesti seuramatkakohteina, mutta saaret ovat kaikkea muuta: upeita maisemia, kulttuuria, idyllisiä kyliä ja kaupunkeja.

Etenkin golfaajat löytävät Gran Canariasta helpon pelikohteen, missä tasokas majoitus, lämmin ilmasto, hyvät kentät ja näyttävät maisemat kohtaavat toisensa.

Viimeisin golfuutuutemme suuntaakin juuri Gran Canarialle, missä Sheraton Salobren kaksi golfkenttää (Old ja New), ovat oiva vaihtoehto niille, jotka eivät halua matkustaa pitkiä matkoja lämpimiin pelimaihin.

Gran Canarialla on tietysti myös mahdollisuus nauttia rannoista, ostoksista Las Palmasissa ja tehdä kiertoajeluja, eikä edes valuuttaa tarvitse vaihtaa. Gran Canaria tarjoaa näin paljon etuja golflomailijalle suhteellisen huokeaan hintaan.
Kevät huipentuu jalkapallofinaaleihin

Kevättä kohti mentäessä tunnelma tiivistyy myös Euroopan huippujalkapallossa. Kierroksia on eri sarjoissa jäljellä vielä kymmenkunta eikä missään ole vielä mestarin nimi selvillä. Chelsealla on Valioliigassa hieman kaulaa muihin, samoin Bayernilla Saksassa ja Juventuksella Italiassa. Mikään ei ole kuitenkaan niin epävarmaa kuin sarjajohto, sulamisia huipulla on ennenkin nähty... Espanjassa kärkikolmikko on vain parin pisteen päässä toisistaan joten La Ligassa on kaikki auki yllätyksille - Nouseeko Sevilla vielä kahden suuren takaa mestariksi?Keväällä olosuhteet jalkapallolle ovat parhaimmillaan ja myös ottelutapahtuman ulkopuolella kaupungit ovat heränneet uuteen kesään. Ja mikä olisikaan upeampaa kuin osallistua mestaruusjuhliin paikan päällä?

Ohessa poimintoja loppukauden päätösotteluista:

18.-23.5.2017 - Fc Barcelona - Eibar (La Ligan viimeinen kierros) - 5 vrk 1350,- / hlö
26.-29.5.2017 - FC Barcelona - Alavés (Copa del Rey -finaali, pelataan Madridissa) - 3 vrk 1140,- / hlö
12.-16.5.2017 - Real Madrid - Sevilla (La Ligan toiseksiviimeinen kierros) - 4 vrk 1345.- / hlö
19.-22.5.2017 - Chelsea - Sunderland (Valioliigan viimeinen kierros) - 3 vrk 1355,- / hlö

Esimerkkihinnat alkaen/hlö kun kaksi matkustaa. Hinnat sisältävät lennot kohteeseen, edestakaiset lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoituksen hyvässä 4-tähden keskustahotellissa, aamiaiset hotellissa, sekä otteluliput hyville paikoille stadionin pitkän sivun puolella. Real Madridin paketissa myös pääsyliput VIP-aitioon.
Oceanian maailmanympäriristeily 2019 myynnissä

Oceania Cruisesin Ms Insignia tekee joka vuosi upean risteilyn koko maailman ympäri. Reittiä ajetaan vuorovuosittain itään tai länteen. Matka kestää puoli vuotta ja sisältää yli sata vierailukohdetta lähes kaikilla mantereilla.
Jos puoli vuotta kuulostaa liian pitkältä, löytyy matkan varrelta myös lyhyempiä etappeja joita voi risteillä.

Vuoden 2019 risteily on juuri tullut myyntiin ja näiden erikoislähtöjen suosiosta kertoo se, että vaikka lähtöön on vielä aikaa, edullisin hyttiluokka jo varattu täyteen.

Maapallo kierretään tällä kertaa länteen päin ja uutuutena risteilyn voi nyt aloittaa sekä New Yorkista että Miamista. Risteily alkaa tammikuun 2019 alussa ja päättyy heinäkuun alussa. Matkan varrella on mm. Panaman ja Suezin kanavat, vierailu Havaijilla, Tahitilla, Australiassa, Japanissa ja lukuisissa muissa satamissa eri puolilla maailmaa. Kohteita on yhteensä yli sata.

Alkaen-hinta risteilylle sisähytissä on 37 189 eur/hlö ja parvekehytissä 51 730 eur/hlö. Hintoihin sisältyy paitsi täysihoito ja alkoholittomat juomat laivalla, myös muutamia vain maailmanympärimatkalaisille kuuluvia erikoisetuja kuten mm. palvelumaksut (arvo yli 800 USD/hlö), pesula- ja terveydenhoitopalvelut laivalla, risteilyn aikana järjestetyt erikoistapahtumat satamissa. Lisäksi kaupan päälle voi valita OLife Choice -eduista juomapaketin, jopa 72 retkeä tai yli 7000 USD/laivarahaa!

Risteilyn hinta saattaa äkkiseltään vaikuttaa kalliilta, mutta itseasiassa matka maksaa vain hieman yli 200 eur/yö, mikä on vähemmän kuin hotelliyö tasokkaassa hotellissa ja jopa edullisempaa kun esimerkiksi rantaloma jollain Karibian tai Intian valtameren saarella.

Jos siis haluat kerrankin repäistä oikein kunnolla ja tehdä unelmiesi matkan josta riittää tarinoita vuosiksi, varmista paikkasi tällä unohtumattomalla matkalla jo tänään ottamalla yhteyttä Mr Traveliin.
Australian kiertomatkat

Verkkosivuillamme löydät esimerkkejä Australian kiertomatkoista. Australia on kuitenkin niin valtava maa ja manner itsessään, että tarjontaa ja vaihtoehtoja riittää kymmenittäin esimerkkipakettien lisäksi.Melbournen, Perthin, Cairnsin, Sydneyn ja monien muiden kaupunkien lomien lisäksi tarjonnassamme on paljon kiertomatkoja eri puolille mannerta.

Kiertomatkat toteutetaan pääsääntöisesti omatoimisesti autolla ajaen paikkakunnalta toiselle ennalta suunniteltua reittiä noudattaen. Tämä on helpoin ja edullisin tapa liikkua ja pystyt itse vaikuttamaan aikatauluusi paikan päällä.

Sydneystä alkava rannikkoreitti on yksi kestosuosikeista viinitarhoineen ja rantoineen, mutta ei sovi myöskään unohtaa Australian länsirannikkoa, joka tarjoaa vähintään yhtä näyttäviä maisemia, luonnonmuodostelmia, kulttuuria, kyliä ja kaupunkeja ihailtavaksi.

Ja kun kerran lähdet miltei toiselle puolelle maailmaa Australiaan saakka, mikset pysähtyisi matkan varrella viettämään kaupunkilomaa vaikkapa Bangkokissa, Hong Kongissa tai Singaporessa? Useat yhteydet Australiaan kulkevat nimittäin näiden solmukohtien kautta ja toimivat hyvinä hengähdyspaikkoina pitkien lentomatkojen lomassa.

Jos Australia kiehtoo matkailukohteena, nyt on aika pyytää Mr Travelilta kesäksi tarjous matkalle Down Underiin.
Kaikkien aikojen suomalaiskausi formuloissa?

Formula 1 -kauden alkuun on enää reilut kaksi viikkoa. Kausi starttaa sunnuntaina 26.3.2017 Australian Melbournesta ja päättyy Abu Dhabiin sunnuntaina 26.11.2017, kauden aikana ajetaan yhteensä 20 osakilpailua.

Perinteiset Barcelonan kaksiviikkoiset talvitestit päättyivät viime perjantaina. Pitkin viikkoa kärjessä vuorottelivat Ferrari ja Mercedes. 1. testiviikon jälkeen kärjessä oli Bottas ja koko testien nopein aika kirjattiin Kimi Räikköselle. Testit ovat tietysti "vain" testejä, mutta suomalaisittain odotukset huippujännittävästä formulakaudesta eivät ainakaan laskeneet, toistaiseksi näyttää että voitosta ja maailmanmestaruudesta taistelee kaksi suomalaista!

Mr Travel räätälöi kisamatkat kaikkiin 20 osakilpailuun ja paketit rakennetaan täysin toiveittesi mukaan. Tiesithän, että kauttamme on mahdollista saada myös erilaisia VIP-lippupaketteja? Tutustu matkaehdotuksiimme verkkosivuillamme tai pyydä tarjous omasta kisamatkastasi.
Qatarilta uusi liikematkustusluokan konsepti

QSuite on täysin uudenlaisen liikematkustusluokan nimi Qatar Airways -lentoyhtiöllä. Kesäkuusta lähtien yhtiö uusii kaukolentolaivastonsa liikematkustusluokan niin, että jokaisella matkustajalla on täysin oma matkustusrauha, istuimia voi yhdistää tuplasängyiksi ja liikeneuvotteluja voi käydä lennon aikana kätevästi kasvokkain. Tutustu oheiseen esittelyvideoon Qatarin uutuudesta, pelkällä tekstillä on mahdotonta kertoa kaikki tästä uutuudesta.

Qatar Airwaysin lennot saat kätevästi varattua Mr Travelila ja kohdevalikoimaan sisältyvät kaikki suosituimmat matkakohteet Aasiassa, Afrikassa, Intiassa sekä Australiassa. Välilasku on Dohassa, jonne Qatar lentää päivittäin suoraan Helsingistä.