Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uutiskirje 9 / 2017
Lue jälleen uutuuksista ja matkavinkeistä tässä viimeisimmässä Mr Travelin uutiskirjeestä.
Aiheena mm. USA:n ensi kesän matkat, Formula 1 -kisat sekä vinkkejä ryhmämatkoista.
Pohjois-Amerikan kiertomatkoja autoillen

Ensi kesäksi tarjonnassamme on entistäkin enemmän erilaisia kiertomatkoja Pohjois-Amerikassa autoillen.

USA:n klassikkoreitti Route 66 on luonnollisesti valikoimassamme myös vuonna 2018 ja peruspaketin voi räätälöidä jokaisen makuun. Halusitpa reissuun isolla katumaasturilla, avoautolla tai Harrikalla, löytyy meiltä sinulle mieluisa vaihtoehto. Matka kestää 15 vuorokautta, mutta sitä voi jatkaa molemmista päistä jos lomapäiviä on enemmän.

Täysin uutena reittinä kesälle 2018 on rannikolta rannikolle -kiertomatka, jonka aikana ajetaan koko Amerikan mantereen halki Washingtonista aina Los Angelesiin saakka. Reitin varrella käydään myös Kanadan puolella ihailemassa Torontoa sekä kastumassa Niagaran putouksilla, jonka jälkeen jatketaan Route 66:tta pitkin länsirannikolle saakka.

Tämän upean uutuuden alkaen -hintamme on tällä hetkellä 3135,- / hlö, johon sisältyy lähes kaikki tarvittava kuten lennot, 20 yön majoituspaketti sekä katumaasturi kaikkine vakuutuksineen ja ilman omavastuuta.

Meiltä löytyy myös kymmeniä muita reittiehdotuksia sekä USAssa että Kanadassa niin itse ajaen kuin myös bussilla matkustaen. Kysy vinkkejä!
Myös Etelä-Afrikka autoillen

Etelä-Afrikka ja etenkin Kapmaan alue, jossa mm. Kapkaupunki sijaitsee, on kuin luotu autoiluun.

Tiet ovat leveitä ja hyvässä kunnossa, välimatkat kohtuullisia ja tarjolla on runsaasti nähtävää: kiehtovia pikkukaupunkeja, monimuotoista luontoa, suurkaupungin sykettä, kohtaamisia villieläinten kanssa safareilla ja tietysti viinitarhat.

Oman vuokra-auton kanssa voit pysähtyä koska tahansa kun huomaat jotain mielenkiintoista reittisi varrella. Valmiiksi mietityt päivämatkat ja majoitukset reitin varrella takaavat matkanteon ilman stressiä siitä, löytyykö seuraavaksi yöksi tilaa mistään hotellista.

9 yön kiertomatka Etelä-Afrikka - Garden Route nyt alkaen 2145,- / hlö.

11 yön kiertomatka Etelä-Afrikka - Garden Route & safari nyt alkaen 2565,- / hlö sisältäen myös 2 yön safarin täysihoidolla.

Kaikki hinnat alk./hlö kun kaksi matkustaa, sisältäen mm. lennot, autonvuokrauksen sekä majoitukset.
Golfbägi ilmaiseksi Qatarilla

1.8. alkaen Qatar Airways kuljettaa golfbägin ilmaiseksi seuraaviin kohteisiin: Bangkok, Doha, Johannesburg, Kapkaupunki, Krabi, Phuket, Seychellit, Soul sekä Sri Lanka. Voit siten ottaa peräti 40 kg matkatavaraa mukaasi golfvarusteet mukaan lukien.

Qatar tarjoaa päivittäiset yhteydet Helsingistä Dohan kautta maailmalle ja talvikaudelle reitille tulee laajarunkokoneet, mikä miltei tuplaa matkustajapaikat reitillä. Muista myös kysyä mahdollisuuksista pysähtyä Dohassa matkasi varrella.
Formula 1 paketit 2018 nyt myynnissä

Loistavia uutisia suomalaisille formulafaneille: Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas jatkavat huipputalleissa myös kaudella 2018!

Osa ensi kauden F1-kisoista on jo myynnissä ja mm. Monacon, Barcelonan sekä Saksan osakilpailujen pääsyliput varattavissa. Kaudella 2017 osa kisoista myytiin loppuun jo kuukausia etukäteen ja jo nyt mm. Belgian katsomoista osa on jo myyty täyteen. Useilla radoilla on tuntuvia alennuksia pääsylipuista kun olet ajoissa liikkeellä, joten pyydä tarjous ja varmista paikkasi kisakatsomoon vuodelle 2018.

Muistathan myös F1-kauden 2017 päätösosakilpailun Abu Dhabissa, vielä ehdit mukaan, kuka tietää vaikka Bottas juhlisi Abu Dhabissa maailmanmestarina?
Mr Travel 100% suomalainen

Yhä useamman kilpailijan siirtyessä ulkomaisen omistajan haltuun haluamme muistuttaa, että Mr Travel on edelleen 100% suomalainen yritys.

Yhä useampi suomalainen matkatoimisto on vuosien varrella siirtynyt ulkomaiseen omistukseen. Samalla hyvin monet perinteisetkin matkatoimistot ovat kokonaan kadonneet katukuvasta ja palvelu siirtynyt verkkoon ja ulkomaille.

Mr Travelin matkoja ei voi varata verkosta, vaan jokainen matka räätälöidään käsin matka-asiantuntijoidemme toimesta.

Mr Travelista saat edelleen ehtaa suomalaista henkilökohtaista palvelua ja voit koska tahansa tulla käymään toimistossamme keskustelemaan matkasuunnitelmistasi kasvotusten. Jos aikataulut ovat ongelma, voimme sopia tapaamisajan myös toimistoaikojen ulkopuolelle.

Ostamalla matkasi Mr Travelista varmistat myös, että edes osa rahoistasi jäävät Suomen talouteen pyörimään palkkojen ja verojen muodossa.

Tervetuloa!
Ryhmässä matkalle edullisemmin

Muistathan, että Mr Travel järjestää matkoja myös ryhmille.

Ryhmäksi lasketaan yleensä vähintään 10 hengen seurue, mutta joskus tätä pienempikin porukka voi saada ryhmäetuuksia.

Lentoyhtiöt eivät nykyään juuri alennuksia ryhmille anna verrattuna heidän edullisimpiin normihintoihin, mutta hotellit, varustamot ja monet muut tahot antavat alennuksia ryhmille, jolloin ryhmän kokonaishinta silti usein on edullisempi kun yksittäin varattu matka.

Ryhmävarauksen etu on myös se, ettei varaukseen tarvitse sitoutua ilmoittamalla ja maksamalla kaikkia matkustajia saman tien varausta tehdessä. Tällä tavoin kaveriporukka, seura, järjestö tai yritys saa aikaa kerätä matkustajia ilman merkittäviä rahallisia riskejä.

Moni järjestö varaakin Mr Travelilta ryhmämatkansa lähes vuoden etukäteen, jotta olisi aikaa mainostaa matka jäsenille tarpeeksi pitkän aikaa.

Mr Travel järjestää ryhmiä lähes minne tahansa maailmalle ja lähes millä tahansa teemalla. Kanssamme ovat matkustaneet niin viinikerhot, formulafanit, kokkikoulut, kukkakauppiaat kun lintubongaritkin. Ryhmille järjestämme myös opastettuja yritys- ja erikoisvierailuja mielenkiintoisiin paikkoihin, jonne tavallinen turisti ei pääse.

Tarpeen mukaan Mr Travel tarjoaa myös matkanjohtajan mukaan matkalle. Hän pitää mm. huolta käytännön järjestelyistä paikan päällä ja huolehtii matkan etenemisestä aikataulussaan.
Risteille Välimerellä keväällä tai kesällä

Risteily on ihana tapa pidentää lämmintä kautta joko keväällä tai syksyllä. Esimerkiksi Välimerellä on jo huhtikuussa lämmintä ja lämpöä riittää aina lokakuun loppupuolelle saakka.

Mr Travelin risteilypaletista löytyy toistakymmentä varustamoa, joista löytyy juuri sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun.

Varttuneemmille pariskunnille parasta tarjoaa Regent Seven Seas Cruises, Oceania Cruises, Silversea sekä SeaDream Yacht Club -varustamot. Tasokasta ja modernia tyyliä hieman nuoremmille tarjoaa Celebrity Cruises. Jos lähdet matkaan perheesi kanssa, valintasi on Norwegian Cruise line, MSC Cruises tai Royal Caribbean International, jotka kaikki tarjoavat hyvä etuja lapsimatkustajille. Äläkä myöskään unohda jokiristeilyjä, jotka ovat tunnelmallinen ja leppoisa tapa matkustaa paikasta toiseen Euroopassa.

Risteilytarjouksia on ilmassa koko ajan, joten pyydä tarjous omalle matka-ajankohdallesi toimistostamme. Tässä poimintoja tämänhetkisistä kampanjoista:

- Royal Caribbean - 500 euron alennus perheelle tai ryhmälle Karibian risteilyistä!

- Celebrity Cruises - Classic-juomapaketti kaupan päälle sekä alennuksia lukuisista eri reiteistä.

- Hurtigruten - Kesän 2018 risteilyihin lennot kaupan päälle tai tuntuva alennus hintaan!

- Oceania Cruises - OLife Choice -etuja, esimerkiksi juomapakettikaupan päälle (arvo jopa yli 1000 eur/hlö).

- Norwegian Cruise Line - vaihtelevia alennuksia loppuvuoden sekä vuoden 2018 risteilyistä.

Tiesithän muuten, että voit ostaa myös pelkän risteilyn Mr Travelista. Hinta on silloin sama kun varustamon omilla verkkosivuilla.
Jälleen uusia lentoreittejä Suomesta

Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteydet kasvaa jälleen, kun Finnair ja Norwegian Air avaavat uusia reittejä että lisäävät lentoja vanhoihin kohteisiin. Finnair lisää lentoja useaan kohteeseen mm. Saksassa. Lisäksi Finnair julkaisi hiljattain kesän 2018 uutuuskohteet, joita ovat Stuttgart, Lissabon sekä kiinan Nanjing (Nanking).

Norwegian Air puolestaan aloittaa jo syksyllä suorat lennot Marrakechiin Marokkoon, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia mm. golffareille sekä kulttuurinnälkäisille.

Muistathan myös muut tulevan talven suorat uutuuskohteet, joita ovat mm. Puerto Vallarta Meksikossa sekä Havanna Kuubassa. Lisäksi talvea pakoon pääsee suorin lennoin myös Välimerelle esimerkiksi Malagaan ja Mallorcalle sekä Kanarian saarille. Näissä kaikissa kohteissa on golfkentät auki ympäri vuoden, joten pyydä tarjous.
OK-Matkat myös Mr Travelista

Teimme hiljattain jälleenmyyntisopimuksen OK-Matkojen kanssa, joten jatkossa heidän matkat voit varata Mr Travelista.

Valikoimassa on mm. kymmeniä opastettuja kiertomatkoja Euroopassa. Paketit sopivat siten erittäin hyvin etenkin kieliä taitamattomille, sillä niihin sisältyy aina suomenkielisen oppaan palvelut myös kohteessa. Jos OK-Matkoilta ei kuitenkaan löydy sinulle sopivaa matkaa, voimme aina rakentaa toiveittesi mukaan räätälöidyn Mr Travelin matkapaketin niin kaupunkilomalle kuin kiertomatkoillekin.

Muistathan, että myös Apollomatkojen matkatarjonta on varattavissa kauttamme.

Hinta välitysmatkoissa on sama kun suoraan varattuna, joten nyt voit mukavasti asioida tutun ja asiantuntevan Mr Travelin myyjäsi kanssa myös näiden matkojen osalta.